събота, 19 май 2018, 16:20 ч.

Зов за помощ!

Млада жена търси помощ в битката си с рака

BNews.bg

Млада жена търси помощ в битката си с рака

Шансът според Орнела е в клиника в Германия, където ѝ предлагат алтернативно лечение.

Млада жена търси помощ в битката ѝ с рядка форма на рак. Приятели и непознати организираха мащабна кампания, за да ѝ помогнат.

Орнела води тази битка от 2015 г.: киста в синусите ѝ се оказва рядка форма на рак, тя е 77-ият случай в света.

Младата жена живее и се лекува в Англия. За кратко болестта ѝ дава почивка. После се завръща по-опустошаваща и безмилостна – когато въпреки всички прогнози вече е станала майка.

Младата жена вярва, че ще успее и заради сина си Лука.

„Прогнозата на лекарите е между 6 и 9 месеца живот, което ако не бях майка, нямаше да ми повлияе по същия начин, защото и преди това чух: „Година живот”.Сега е по-кратък периодът, но имам дете, което е под две години, и което може никога да не помни мама и мама колко го е обичала”, казва Орнела.

Шансът според Орнела е в клиника в Германия, където ѝ предлагат алтернативно лечение.

„И аз минах през плюсовете и негативите на клиниката, когато ми обясниха какво ще правят и че ще работят с моята лекуваща клиника в Англия, това ми даде сигурност. Казаха ми, ако това, което те предлагат, ако те наистина го направят, ако можеш да си го позволиш финансово, е нещо, което ще даде по-добри резултати на нашето лечение. И шансът от 0% ще стане 1%.”

Орнела има и подкрепата освен на семейството си, и на приятелите си. Кампанията, организирана от тях в социалната мрежа, е набрала 70% от необходимите средства.

Въпреки че не липсват и негативни коментари заради избора ѝ на клиника.

Лечението на Орнела може да струва между 80 и 120 хил. евро.

„Искрено си пожелавам всичко това да има смисъл и след девет месеца да се срещна с тези хора и да им благодаря, че са ми дарили живот”, казва тя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари