понеделник, 21 май 2018, 11:52 ч.

От BLife

Албена Вулева съвсем изтрещя: Аллах вече бди над мен!

BNews.bg

Албена Вулева съвсем изтрещя: Аллах вече бди над мен!

Албена Вулева явно е приела исляма. Блондинката се похвали в социалната мрежа, че Аллах бди над нея и без да иска се е вписала в постите по случай Рамазан. Малко по-късно, след това си словоизлияние, устатата журналистка сподели и клип, на който се вижда как тя е в джамия и се моли, паднала на колене. 

Ето какво всъщност написа блондинката в социалната мрежа: "Скъпи сънародници, да ви кажа как за пореден път Аллаh бди над мен! От една седмица съм с обърнат режим и се храня към 20.30-21.00 часа и натам по нощите. И какво, моля ви се станало- днес започнал Рамазана и аз даже не съм нарушила постите! Аллаh просто ме обича и не ми дава да съгреша! Дори и неволно!"


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 22.05.2018, 18.30, MC - 19:57, 21 май

    h t t p s : / / w w w . face book . c o m / Events / 2045620859010753/

  • Мъди Бозаджиян - 19:50, 21 май

    Нека си вярва жената в каквото иска, това е исконно право на всеки. Не е виновна, че е лудичка, предвид произхода на майка и. По-важното е, че е сто пъти по-добра водеща от Николетка и Винетка, взети заедно. "Сигнално жълто" с нея беше толкова гениално предаване, сякаш го бях конципирал аз.

  • ооо - 12:59, 21 май

    Доброволни предатели на вярата си могат да са само жени и то глупави и луди като тая.

Напиши коментар

Коментари