понеделник, 21 май 2018, 12:59 ч.

BNews видя...

ГЕРБ с тотална загуба на частичните избори, а Обединените патриоти дори ги няма на хоризонта! ЦИК крие резултатите!

BNews.bg

ГЕРБ с тотална загуба на частичните избори, а Обединените патриоти дори ги няма на хоризонта! ЦИК крие резултатите!

На 20 май-неделя се проведоха частични избори в пет населени места и общини. Учудващо е, че прислужващите баджак медии мълчат за тоталната загуба на ГЕРБ и липсващите от изборния хоризонт Обединени патриоти. И в петте избора ГЕРБ губи повсеместно и само в две населени места с мъка достига до балотаж.

Другата неделя на балотаж отиват Митко Антонов в община Макреш, Костадин Куртев в с. Лясково, Веселин Тушанов в с. Галиче и Николай Димов в с. Беден. Всичките от БСП. Интересна подробност е, че Централната избирателна комисия все още не е публикувала резултатите, въпреки, че протоколите отдавна са обработени. Стъписването на управляващите е пълно, както и мълчанието на баджак медиите.

Следвайки логиката, управляващите е видно, че са загубили доверието на избирателите и е редно Борисов да подаде оставката си, така както го направи през 2016 г. след президентските избори.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари