сряда, 23 май 2018, 11:10 ч.

Наглите от НС

Депутатите се преумориха! Излизат в едноседмична почивка!

BNews.bg

Депутатите се преумориха! Излизат в едноседмична почивка!

За пореден път народните избраници дават лош пример. Както се казва след, "непосилен" труд те отново си дадоха едноседмична почивка. Днес дневният ред бе от две точки, по които почти нямаше разисквания и бяха разгледани за почти час от избраниците ни.

Явно в главите им се въртяха екзотични места за почивка, след като същите дори не обърнаха внимание на изказването на Петър Кънев, който се опита да им обясни, че с гласуването на лобисткия законопроект, внесен от Валери Симеонов се унищожава голяма част от българското производство и традиционно български продукти като киселото мляко!

На трудещите се българи да пожелаем спорен труд и високи възнаграждения, а на "преуморените" депутати... те си знаят…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • everyone else - 14:47, 23 май

    БЕЛЕНЕ! Kазано много бавно, за да може Руменбойко Радеборисов да вдeнe & осмисли: НЯМА ДА ПЛАТИМ, НЯМА ДА МЪЛЧИМ, НЯМА ДА СЪУЧАСТВАМЕ.

  • Дичо - 12:50, 23 май

    Къде се отвяха обещанията на патриотите? Мълчат за старите концесии, траят си и за новите, правят си оглушки за защитата на българското производство, а за хазарта нищо реално не постигат! Клекват пред ГЕРБ, който им пробутва по някоя екзотична екскурзия или нечия по-тлъста сумичка.

  • България - 11:30, 23 май

    На "преуморените" депутати, ДА ГО ДУХАТ!

Напиши коментар

Коментари