четвъртък, 24 май 2018, 18:00 ч.

Ексклузивно в BNews

Братът на Владимир Пелов: Той е добре дегизиран и се крие в... МВР само имитира дейност!

BNews.bg

Братът на Владимир Пелов: Той е добре дегизиран и се крие в... МВР само имитира дейност!

Снимка: Телеграф

"Владо си е в България, не е в чужбина. Според мен се намира в София. Всеки ден на улицата може би се разминава с хиляди столичани и на никой не му прави впечатление. В София е море, бърлога на какви ли не престъпници и мигранти. Там е много по-лесно да се слее с тълпата. Ако беше избрал Ботевград например, веднага щяха да го разкрият", категоричен е братът на беглеца - Стефан Пелов пред столичен всекидневник, цитиран от ПИК.

Той е убеден, че брат му коренно е променил външния си вид и това допълнително му помага да остане анонимен в тълпата. "Той вече не изглежда така, както на снимката, с която полицията го издирва. Той вече не е с гола глава, дегизирал се е. Пуснал е брада и мустаци, носи шапка и очила", убеден е братът на търсения затворник.

"Издирването на брат ми е някаква имитация на дейност. Според мен никой не го търси. Може да има някакви полицаи на пост, но не мисля, че се извършват активни действия", убеден е Стефан Пелов.

Мъжът, който по професия е ветеринар и има малка ферма за животни на края на ботевградското село Скравена, обяснява, че не следи всички новини около брат си. Дори не е чел текста на писмото, което Владимир Пелов разпрати преди дни до президента, омбудсмана и няколко медии.

"Така, като гледах кадрите по телевизията, най-вероятно той го е писал. А и щом синът му е потвърдил, значи е така. Писмото според мен е вид подигравка към институциите, но и опит да докаже своята невинност и да бъде преразгледано последното дело, заради което е в затвора", убеден е роднината.

Владимир Пелов и  Радослав Колев избягаха през парадния вход на Централния Софийски затвор преди месец и половина и оттогава няма никаква следа от тях, освен писмото на Пелов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари