вторник, 12 юни 2018, 9:40 ч.

Остана безмълвна пред въпросите в студиото...

Калинката Крумова, Мис Тигрова в политиката, СЕ СКРИ КАТО МИШКА В ЕФИР, почернени майки я попиляха: Не те ли е срам за взетите пари! Лъжеш и мажеш!

BNews.bg

Калинката Крумова, Мис Тигрова в политиката, СЕ СКРИ КАТО МИШКА В ЕФИР, почернени майки я попиляха: Не те ли е срам за взетите пари! Лъжеш и мажеш!

"Против сме управлението на калинките. Против сме Калина Крумова да вземе половин милион за тестове. Не ме интересуват нейните политически изяви, а нейната експертиза", заяви майка, загубила сина си при пътен инцидент.  

„Не те ли е срам, Калина! Като каква си в студиото?!”, пита майката, която също ще участва в срещата с президента.

С такива думи бе размазана в ефир цветарката в политиката и без никакви познания наглата лисица Калина Крумова. 

"Най-вероятно имам експертиза, след като съм си сложила подписа под нея, изнагля Крумова, която по незнайни и до днес причини, е назначена за съветник на вътрешния министър Валентин Радев.  

Става се съветник най-вероятно с експертиза, а не по друг начин. В БАН съм докторант 2-ра година  по транспортна психология.  Давах идеите от моя професионален опит, затова станах съветник."

Разбира се тя отказа да каже каква й е заплатата като съветник. „Информацията е публична и може да се види”, отговори тя.

"Колко време не са осъвременявани методиките за пътната безопасност? За осъвременяването съм взела 380 000 лв., а не половин милион, както говорят.

Цветарката в политиката не си намери място, но пък знае как да лапа пари. Сама призна поне колко пачки е грабнала без да има никакви познания, но за сметка на това пък притежава безпрецедентна наглост и и липса на всякакви свян и скрупули, за да се навре там, където може да има лична изгода и далавера. Безпардонна, незнаеща и нахална на гърба на нещастието и личната трагедия на хората.

Крумова не спря дотук с нахалството си и не пожела да отговори на въпросите на почернената майка, тъй като били „написани на листче”.

От своя страна опечалената жена заяви: "Като политик Калина Крумова лъже и маже. Искаме да видим експертизата й", настоява майката.  

"Държавата не е свещена крава, не е идол в краката, на който да полагаме жертвите на ПТП." Това пък каза Богдан Милчев от Института по пътна безопасност в ефира на bTV. Думите му бяха отправени към Калина Крумова, която отказа да отговаря по същество на въпросите на хора, загубили близките си в катастрофи.

Текат обществени обсъждания на трите законопроекта за движението по пътищата. Противопоставяме се на начина, по който текат обсъжданията. Двама министри гонят хората на тези дискусии, държат се махленски. Това заяви пред президентството Богдан Милчев от” Института за Пътна безопасност”, който очаква среща с държавния глава.

Има механично разделяне на трите закона. Очаквам нов модел на пътната безопасност. Настояваме да се създаде нова административна процедура. Неразбирането от властта е заради желанието да се наложи на всяка цена, смята Богдан Милчев.

"Искаме да спрем модела на калинките", допълни я Богдан Милчев.  

Припомняме, че бившата депутатка от „Атака” Калина Крумова продължава стремглавата си кариера в МВР като съветник на министър Валентин Радев, въпреки многобройните съмнения за връзки с лидера на „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста. Наскоро, след няколко месечно проучване, тя е получила достъп до класифицирана информация.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Observer - 12:43, 12 юни

    Такива примати предизвикват умиление и възхищение. Стремглаво ги колекционираме в политиката и в администрацията на държавата. Особено в МВР - там без "сочни" понички като тая властта няма да има разтуха. Да им е сладка!

Напиши коментар

Коментари