вторник, 12 юни 2018, 9:50 ч.

Ексклузивно в BNews

Некадърността на агент Иван вече е подплатена със свидни жертви!

BNews.bg

Некадърността на агент Иван вече е подплатена със свидни жертви!


След като в доклад, изготвен от военни експерти, бе посочена некадърността на агент Иван като една от причините за състоянието на армията ни, вече плащаме и свидни жертви за тази некадърност!

Тъжната истина обаче е, че в България некадърниците биват толерирани защото са нагли и безочливи, а кадърните  подават оставка, защото трудно виреят сред некадърници.

Наглостта на агент Иван бе разобличена съвсем наскоро в социалните мрежи, където бе показан видеоклип с поредния гуляй на агент Иван.С тежки софри, руйно вино и знойни блондинки същият почете паметта на загиналите герои за свободата на майка България.

Вероятно по същия начин агент Иван е поливал и гибелта на българската армия и тлъстите си стимули, които очаква за тези си безобразия.

Единственото смислено действие, което може да предприеме агент Иван е ОСТАВКА!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари