сряда, 13 юни 2018, 15:40 ч.

Ексклузивно в Bnews

Само 7 депутата от 240 са посетили палатковия лагер на майките на деца с увреждания!(СНИМКИ)

BNews.bg

Само 7 депутата от 240 са посетили палатковия лагер на майките на деца с увреждания!(СНИМКИ)

Голяма част от майките изразиха и притеснения, че не всички са запознати с текстовете на новия Закон за личната помощ, който се работел от специална работна група към министерски съвет.

Майки на деца с увреждания споделиха днес пред Би Нюз, че само 7 от 240 депутата са посетили палатковия лагер и са се поинтересували от техните искания и неволи, поради които протестират.

Голяма част от майките изразиха и притеснения, че не всички са запознати с текстовете на новия Закон за личната помощ, който се  работел от специална работна група към министерски съвет. Би Нюз видя с очите си четирима от седемте депутата, които се интересуват от неволите на измъчните майки, това са Корнелия Нинова, Стоян Мирчев, д-р Хасдан Адемов и д-р Нигяр Джафер.

Оказа се, че опозицията също не знае какви са текстовете в закона за личната помощ и дори не са поканени да вземат участие в работната група. От опозицията споделиха, че има опасност майките да бъдат отново излъгани, тъй като от сега се знаело, че в бюджета за 2019 г. няма да бъдат предвидени пари за решаването на проблемите им.


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари