четвъртък, 14 юни 2018, 14:00 ч.

Реакция

С решението си за ненамеса Борисов СЕ НАМЕСВА във вътрешните работи на Македония

BNews.bg

С решението си за ненамеса Борисов СЕ НАМЕСВА във вътрешните работи на Македония

Кристиан Вигенин от БСП смята решението на правителството в намеса във вътрешния спор в западната ни съседка. "Струва ми се, че това е една доста директна намеса в един вътрешен спор в Република Македония", каза Вигенин, който е председател на парламентарната комисия по европейските въпроси. Депутатът обаче отбеляза, че иска да чуе позицията на премиера по този повод.

Този отказ си го обяснявам с това, че само преди ден пък македонският президент отказа да коментира споразумението между Гърция и Република Македония за името с македонския премиер, каза Кристиан Вигенин. Според него обаче посланието трябвало да е по-позитивно. От моя гледна точка премиерът трябваше да обясни на президента, че ситуацията в Република Македония изисква повече разум, мъдрост, по-силен ангажимент за търсене на решение, а не политически демонстрации на каквито бяхме свидетели вчера, посочи депутатът от левицата.

Не си спомням подобен случай, поне в най-новата ни история, коментира Кристиан Вигенин. "Може би се е случвало да няма такъв прием, но когато това не е планирано предварително в програмата. Доколкото разбирам, то е било планирано", добави той.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • оо - 15:05, 14 юни

    Пълен резил за Борисов в днешния ден! Ама като трябва нещо реално да се свърши...Биби бяга щото толкоз може....

  • 1 - 14:42, 14 юни

    да няма,също ,като бойко комуниста.

  • Анонимен - 14:26, 14 юни

    Няма комунист който да не казва на бялото-черно.

Напиши коментар

Коментари