понеделник, 18 юни 2018, 11:00 ч.

Имиграционна реформа:

Мелания Тръмп иска промяна в закон, който разделя семейства

BNews.bg

Мелания Тръмп иска промяна в закон, който разделя семейства

Спорната мярка е резултат от така наречената политика на "нулева толерантност", наложена от администрацията на президента Тръмп.

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп – Мелания, настоя за имиграционна реформа. Поводът за нейната загриженост е спорен закон, който разделя семейства на мигранти, влезли незаконно в Съединените щати.

Спорната мярка е резултат от така наречената политика на "нулева толерантност", наложена от администрацията на президента Тръмп. Съгласно нея пълнолетните лица, опитващи се да преминат границата, биват задържани и срещу тях се отправят криминални обвинения за незаконно влизане в страната.

В резултат на това близо 2000 деца пребивават сами в имиграционни центрове. Действията на Вашингтон бяха остро критикувани от видни лекари, от ООН и от редица религиозни организации. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари