понеделник, 18 юни 2018, 11:21 ч.

Журналистическо разследване

Има ли морал Валери Симеонов, за да подаде оставка?

BNews.bg

 Има ли морал Валери Симеонов, за да подаде оставка?

Незаконното строителство е установено и с заповед на РДНСК- Смолян е обявено за премахване.

Върху този въпрос трябва да се концентрира обществото след като регионалния министър обяви, че и петте дискотеки нарочени от Симеонов за незаконни всъщност са си абсолютно законни! В разследване на журналиста Димитър Байрактаров, излъчено в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура"
се разбра, че фирмата Скат ТВ ООД собственост именно на Валери Симеонов е извършила незаконно строителство - пристройка на хотел!

Незаконното строителство е установено и с заповед на РДНСК- Смолян е обявено за премахване. Заповедта е подтвърдена и от ВАС и е влязла в сила, което е видно и от официалния саяйт на ДНСК. Най- интересното е, че Симеонов не само, че не изпълнява решението на съда за премахване на незаконното строителство, но и го достроява каквото и да означава този термин, който е използван в сайта на ДНСК.

Оказва се, че вероятно пребиваването във властта на Валери Симеонов е за разчистване на сметки и решаване на лични проблеми като показания в журналистическото разследване.И въпросът вече не е дори до морал, а трябва ли въобще такива хора да бъдат управляващи?
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари