понеделник, 18 юни 2018, 11:55 ч.

Първо в Bnews

Измислената битка с мафията на Валери Симеонов вдигна рейтинга на патриотарите с 3% !

BNews.bg

Измислената битка с мафията на Валери Симеонов вдигна рейтинга на патриотарите с 3% !

Снимка: Дарик

Явно лъжата и популизма са все още на почит в България!

Измислената битка с мафията на Валери Симеонов вдигна рейтинга на патриотарите с 3% ! Това показва изследването на Афис. Данните сочат, че през декмври 2017 г. патриотарите са имали електорална подкрепа от 6,4 %.

Припомняме, че в същия този период тоалетния министър отново се бе вживял в ролята на спасител, този път на планинския туризъм в Банско. Каква ирония на съдбата! Същия този и неговата партия НФСБ заедно с ВМРО искаха да съсипят планинския туризъм в общините Банско, Разлог, Белица и Якоруда чрез саботиране на  изграждането на модерното депо за отпадъци в Разлог. Веднага след затихване на скандала рейтинга на патриотарите се срива до 2.4 % през месец май, със проведените акции "шум" и измислената битка с мафията WСимеонов отново върна патриотарите в играта през юни с 5,4 %.

Тези данни са сериозен повод за информация, тъй като са ярък пример колко лесно може да бъде манипулирано обществото и колко лесно некадърни и неспособни хора могат да се намърдат във властта чрез измислени ПР акции! Явно лъжата и популизма са все още на почит в България!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари