понеделник, 18 юни 2018, 16:50 ч.

Гротеска! ЛилитУ ужаси и Стинг с нахалството си!

Отбележете конфузната физиономия на певеца, насила накаран да се снима с танка на “евродемокрацията”!

BNews.bg

Отбележете конфузната физиономия на певеца, насила накаран да се снима с танка на “евродемокрацията”!

Докато Борисов и ЛилиТу се хвалеха в НДК, какви чудеса са сътворили по време на европредседателството, в НДК влезе легендата Стинг и попзвездата Шаги, които репетират в Зала 1 за предстоящите си концерти у нас като част от тяхното турне. Звездите от световна величина бяха посрещнати от министъра на културата Боил Банов и бързо се отправиха към залата, за да продължат с подготовката за музикалното събитие.

Министърката обаче по почина на шефа си, който умре да се снима наляво и надясно със звезди, независимо искат или не искат, направи същото със Стинг.

Разбира се, ако не се похвали в социалните мрежи, кой би разбрал за постижението й?! Със сигурност Стинг няма да се похвали. 

"В Дома на Българското председателство – НДК, днес имах удоволствието да приветствам с добре дошъл в София световноизвестния изпълнител и музикант Стинг."

В качеството си на каква го приветства тя? Музикантът е дошъл да прави концерт у нас, не да й свири под прозорците серенади. То се вижда и от физиономията му колко "се радва"...

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Матей Недков - 21:49, 18 юни

    На въпрос на репортер на Бинюз Стинг казал, че мечтата му била да се снима с министъра на сградата в която ще е концертът му. И добавил " обиколил съм цял свят но само тук срещнах министър на концертна сграда. Това говори много за културата на вашия народ." И с основание!!!

Напиши коментар

Коментари