вторник, 19 юни 2018, 10:11 ч.

Противоречия

Нинова пак захапа Борисов: Иска да затваря границите, но подкрепя бюджета за интеграция!

BNews.bg

Нинова пак захапа Борисов: Иска да затваря границите, но подкрепя бюджета за интеграция!

Червената лидерка Корнелия Нинова не пропускай случай да захапе премиера Бойко Борисов. Сега поводът е неговия коментар при отчета на европредседателството, в който той заяви, че отдавна е настоявал да се затворят европейските граници за мигрантите.

Нинова припомня във Фейсбук какво друго обратно прави бащицата, на това което говори:

"Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за мигранти. Но иначе подкрепя бюджета за следващия период, който увеличава средствата за интеграция на бежанци в Европейския съюз. Има леко противоречие, нали? Правителството му прие постановление 208, с което се задължаваха българските общини да им осигуряват жилища, социални услуги, училища и лечение. Сега иска да ги връща обратно. Има леко противоречие, нали? Когато обещахме, че ако спечелим изборите, ще отменим това постановление, ни посочиха като антиевропейска партия. Даже платени социолози и политолози обясняваха как сме загубили заради антиевропейско говорене. Днес най-големите европейци се обявяват против мигрантите. Преди две седмици, на срещата ми с лидери на партии от Вишеградската четворка, се обявих против увеличаването на средствата за интеграция на мигранти за сметка на социалния стълб за бедни, болни и слаби. Отново ме нарочиха за антиевропеец, който се среща с антиевропейски лидери. Какво стана сега? Просто Сенека се оказа прав:"Времето показва истината" е казал древният мъдрец. И БСП се оказа права. Времето показа и това."
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари