вторник, 19 юни 2018, 19:45 ч.

Скандално

НАГЛОСТТА Й Е БЕЗГРАНИЧНА! Зам.-министърът Росица Димитрова, която похарчи 8 бона от джоба на данъкоплатците за самолетен билет, обяви, че НЕ СЪЖАЛЯВА

BNews.bg

НАГЛОСТТА Й Е БЕЗГРАНИЧНА! Зам.-министърът Росица Димитрова, която похарчи 8 бона от джоба на данъкоплатците за самолетен билет, обяви, че НЕ СЪЖАЛЯВА

Скандалната социална зам.-министърска Росица Димитрова се оправда по нелеп начин за похарчените хиляди левове за самолетни билети. Димитрова не само, че няма доблестта да погледне гражданите, в това число и майки на деца с увреждания, които всеки ден протестират, а дори определя постъпката си като вероятна грешка. Категорично и без грам срам тя отбелязва, че не съжалява, че е присъствала на въпросния престижен форум. Бедните данъкоплатци у нас, нямащи пари за лекарства и храна, кучета ги яли.

"Най-вероятно е грешка, че съм се съгласила да тръгна, след като съм видяла цената. Но не съжалявам, че съм отишла, защото това е най-големият форум, на който България имаше възможността да се представи, форум на който получи похвали от всички страни". 

BNews припомня, че социалното ведомство е платило над 16 хил. лв. за самолетни билети само за една командировка. Димитрова е пътувала в бизнес класа с билет за 8306 лв., държавния експерт от отдел "Интеграция на хората с увреждания" Надежда Харизанова е била в икономичната класа срещу 2016 лева.

„Не мога да отговарям за билета, защото не смятам, че това е най-важното в момента, най-важното е, че изпълняваме правителствената програма с пълна сила. Важното е, че сме имали участие в този най-голям форум. Това, което като реформа в момента сме стартирали, е наистина ефективно и ефикасно – да насочваме държавния ресурс към по-конкретни и видими резултати за хората, които подкрепяме”, каза още тя.

Най-важното за вас, драга ни министърко, не трябва да са скъпите и нищо неносещи за България екскурзийки, а данъкоплатците - онези клети граждани, които с гласа си и с труда си ви качиха в бизнес класата на самолета и ви изпратиха до безброй екзотични дестинации. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари