сряда, 20 юни 2018, 11:46 ч.

Единствено в BNews

Ето предизборните обещания на нюйоркачанката Росица Димитрова, огледало на ГЕРБ и цялата им политика!

BNews.bg

Ето предизборните обещания на нюйоркачанката Росица Димитрова, огледало на ГЕРБ и цялата им политика!

Снимка: БТВ

Народът не забравя никога, особено когато е бил излъган. Предизборните обещания на ГЕРБ отдавна са станали символ на неизпълнено и на лъжи.

Последната поискана и приета, засега, оставка на човек от кабинета на Борисов е на зам.-министърката от неговите листи, печално известна със скъпото си пътешествие до Ню Йорк, докато у нас ври и кипи горещата тема с тежкото положение на майките на деца с увреждания. Заради тази вече взривоопасна ситуация падна за ден главата на шефа й - социалният министър Бисер Петков, а ден по-късно най-големият шеф - премиерът, му нареди да се връща на работа, да реши този проблем, че да му се махнат от главата.

BNеws припомня само една част от гръмките предизборни обещания на печално известната вече Росица Димитрова и това, как нищо от казаното не видя бял свят.

"Високият процент на сивия сектор в икономиката, преди първото правителство на Бойко Борисов е една от причините пенсиите ви да не са достатъчни. Вие знаете, че средствата в бюджета са от осигуровките на работещите, а когато техните доходи са скрити, социалните фондове са празни. Това казва във Велико Търново кандидатът за народен представител Росица Димитрова, четиринадесета в листата на ГЕРБ.

Какво обещава бъдещата туристка до Ню Йорк: "Сред приоритетите в следващия управленски мандат на партията е прекратяването на злоупотребите със социални помощи, за да има повече средства за интензивно подпомагане на хората в нужда."

За да вземе акъла на гласоподавателите, Димитрова отсича, че само ГЕРБ може да гарантира стабилна пенсионна система и да продължи политиката си на специална грижа към децата, хората с увреждания и възрастните.

И разбира се не пропуска да увери присъстващите, че програмата на ГЕРБ е реална и изпълнима, защото средствата за уязвимите групи могат да дойдат само ако има икономически ръст, какъвто бе постигнат при правителството на Борисов.

Да не коментираме и огромния й размах в бъдещата й работа, с другата закана: България никога не е имала Закон за социалните услуги.

Концепцията е съсипана на пух и прах от 33 НПО и също не е видяла бял свят и до днес. А тя хукна до САЩ срещу билет за над 8 бона, да се хвали колко добре се справя държавата и как помага на хората с увреждания.

Срам! Цялото им управление е срам!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • тутанкамон - 13:51, 20 юни

    Бих я напълнил във всички дупки със сперматозоиди

Напиши коментар

Коментари