четвъртък, 21 юни 2018, 9:10 ч.

Хвани единия, удари другия

Цв. Цв. изплю камъчето: Бисер Петков не отишъл в Ню Йорк, за да си спестят скандала, Росица Димитрова е спасена - става съветник на WC министъра!

BNews.bg

Цв. Цв. изплю камъчето: Бисер Петков не отишъл в Ню Йорк, за да си спестят скандала, Росица Димитрова е спасена -  става съветник на WC министъра!

Дясната ръка на бащицата -  Цв.Цв. бе пуснат да замазва положението с втория вот на недоверие и приетата оставка на зам. социалната министърка Росица Димитрова, което пък вбеси тоалетното вице Валери Симеонов.

Вместо да спаси имиджа на партията и шефа си, той направи точно обратното с признанията, които хвърли в ефира на Нова тв:

„Росица Димитрова нямаше друг полезен ход, освен да подаде оставка след всичко, което се изсипа върху нея. Тя работи повече от 20 години в социалната сфера и винаги е била съпричастна. Това не означава, че ще я изгубим като експерт. Евентуално може да бъде назначена като съветник към ресора на Валери Симеонов, за да може да продължи да работи”, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той издаде, че е трябвало на нейно място да замине министър Бисер Петков, но за да спасят по-голям скандал, Петков разписал тя да отиде на форума в Ню Йорк.

Цветанов допълни, че самият той избягва да лети в бизнес класа в Европа заради подобни спекулации, които могат да излязат в публичното пространство и внушенията, които се правят след това, по пък никога не пропускал удобствата в самолета, когато полетите били с продължение над 6 часа.

Що се отнася до вота на недоверие и пробития сектор "Сигурност" празните приказки продължиха - работело се по проблемите, за да направят вътрешното министерство да работи както е било преди много години - пак признание. Нещо, които не направиха в нито едни свой мандат ГЕРБ, включително и по времето, когато самият Цветанов бе вътрешен министър. Само вчера кабинетът реши да изплати хиляди евро по провалените акции на Цветанов, за които той няма да даде нито стотинка.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари