четвъртък, 21 юни 2018, 9:45 ч.

Кеворк Кеворкян

Бойко трябва да запуши устата на котилото си, най-вече на Захариева – финалните глупости имат най-голям шанс да бъдат запомнени

BNews.bg

Бойко трябва да запуши устата на котилото си, най-вече на Захариева – финалните глупости имат най-голям шанс да бъдат запомнени

НАИВНОСТТА БЪЛГАРСКА
Важният въпрос е, кога нашите Властници ще се научат да разпознават онова, което е полезно за България – истински полезно, а не някаква гримаса или оригване от онова, което днес минава за „европейска политика“.

Само преди месец Бойко обяви: „Егоизмът на Балканите изчезна“! 
Човек направо да се разплаче от умиление – и няма как да се сдържи, щом е изчезнала най-отвратителната черта на Балканската Същност. 
А Бойко просто бе подведен от вечно ухилената физиономия на скопянина Зоран Заев и не по-малко усмихнатия Ципрас.

Обаче егоизъм с усмивки не се заличава. 
И нашият човек си го получи: дори не го поканиха да присъства на подписването на договора между Гърция и НезнамкаквасиМакедония… 
А направи много, за да осигури поне човешки контакт между двамата Екс-Егоисти.

Балканският Егоизъм с лафове не може да бъде преборен. 
Големите приказки са за наивници, например, тази: Договорът отварял пътя на НеЗнамКакваСиМакедония към Европейския съюз, само чакали да го подпишат, ратифицират и пр. 
Тогава да вземат направо да я вкарат и в Шенген и Еврозоната – макар че Македония, с име или без име, изобщо не е готова за нищо, какво остава за ЕС.

Засега тя има успехи единствено като противен асимилатор на чужда история, нищо повече.

Нахиленият Ципрас поне успя да изкрънка от Нахиления Заев известна амнистия за гръцката история. 
Към нашата скопяните ще си останат все толкова безжалостни, дори и повече.

Договорът има някаква стойност, единствено защото открива възможност да притурят НеЗнамКакваСиМакедония в НАТО. 
Целта на вещиците/пророчици е да подразнят Руската Мечка. 
Никакви македонци не ги интересуват.
Тъй че, големите приказки са си, всъщност, част от менюто за балами.

Въпросът е, доколко ще навирят гребена скопяните, и то по отношение на нас. 
10 месеца след подписването на Договора /България – Македония/, не си мръднаха пръста да изпълнят поне някои от клаузите му. 
Вместо това, направиха направо уличен номер, като по някое време, в преговорите с гърците, предложиха името „Илинденска Македония“ - колкото да ни кажат, че пет пари не дават за нас и ще си останат рецидивисти в присвояването на История. 
Това беше отличен пример за изчезването на Балканския егоизъм.

И какво ще последва сега? 
След като избутаха встрани нашия човек и не го извикаха поне за една обща снимка, смятате ли, че скопяните няма да доизбутат вън от Българската История всичко, което все още не е прибрано в меланжа, който минава за тяхна история?

И какво, НАТО ли ще ни пази от този грабеж? 
Соломон, Кукуригото на НАТО, вече се изплю върху българското православие – не е трудно да се досетим, какво е наговорил на Чорбаджиите си и за нашите разправии със скопяни. 
Очаквайте скоро да каже „Майната й на Българската История!“

Ако бяхме по-пресметливи, а и търпеливи, ние трябваше да играем ролята на Гърка – и да измъкнем от скопяни задължението да нямат повече никакви претенции към личности и събития от Българската История – както гърците ги принудиха. 
Не го направихме.

Между другото, започват да стават опасни фантазиите/мераците да раздаваме безразборно българско гражданство на екс-македонците. 
Ние за нашите хора не можем сносно да се грижим, какво остава за още външни прошляци. 
И какво – „Новите революционери“ ли ще ги наричаме, по лафа на онзи Кръстев, така нарече той нашествениците/уж бежанци и остави едно блестящо свидетелство за изстъпленията на либералната лигоч.

Като се омотаха около тезата за изчезналия „балкански егоизъм“, само ни подсетиха за егоизма, който тук разяжда отношенията между Власт и Народ – както все още наричат масата, която е забелязвана и калкулирана само по време на избори.

Макар и в края на Председателството, Бойко трябва да запуши устата на котилото си, най-вече на Захариева – финалните глупости имат най-голям шанс да бъдат запомнени. 
Захариева има неоспоримия талант да говори като провинциална прогимназиална учителка: като тръгне да дрънка за „бъдеще“ или „шанс“, може да изкара от равновесие и човек, който е на тройна доза реланиум.

На нея всичко й е до пищялите - пак тия дни сподели, съвсем неегоистично, че „Новото име /на Македония/ не създава риск за териториални претенции“. 
Честна дума? Честна дума! 
Ако не друго, Бойко трябва да накара флората край него да прочете поне неговите твърдения – понеже преди време той беше казал тъкмо обратното. 
С екзалтациите си тази женица превръща властта в посмешище – съвсем неегоистично.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • noFreeman - 09:48, 27 юни

  Браво, Кеворк! През целия ти живот си изговарял само истината! Шапка ти свалям! Ето такива трябва да ни управляват...

 • Радио Ереван към Миро: - 17:34, 21 юни

  Вече имахте.

 • Някои маймуни го правят по-хитро - 13:42, 21 юни

  Тази вечно ухилена маймуна, премиер на Македония доскоро искаше да ни заличава от картата. Днес нашата вечно намръщена маймуна, все едно, че нищо не е чул е готов да му лиже и .... само и само да подпишел договор с гърците. Да се чуди човек, чий интереси защитава нашата маймуна. На кому му дреме, че един доскорошен душманин на България си има проблеми с гърците, та вързваме дерт за това. Както видяхме оная маймуна даже и не покани нашата маймуна на Преспанското езеро. Остави го на палмата до бананите. А утре може и да му навре банана отзад. отзад.

 • Миро - 13:30, 21 юни

  "от когото"

 • Миро - 13:27, 21 юни

  A какво хубаво нещо е свършил Бойко като хората? Магистралите Му дават фира, метрото Му се пълни с вода, със "Западните" Му балкани я докара до под кривата круша, а с името на Македония съвсем ни загроби. Той да не смята, че Пиринска Македония е на юг от северна? Оказа се, че и географията му куца. Да не говорим за изгубените ползи от енергийните проекти, за които Ердоган му се подигра в лицето. Кога ще си изберем един интелигентен премиер, от който да не берем срам и най-вече да не вреди на бъдещето на България?!

 • милициогеносешевизЪма - 13:24, 21 юни

  Bчepa БКП-бсп внесе “вот на ()доверие” срещу своя клонинг – БКП-герб?!?!?!? То на всеки е ясно, че милицията в НРБ е същата ,като милицията в метрополията, като даже цялата милиционерска “структура” и привилегиите са същите като в путлеристкия бандитустан. И при това положение няма как милицията в НРБ да е по-различна и да се трансформира в ПОЛИЦИЯ, вече 30 години след 1989г.. П.П. И ако БКП иска РЕАЛНО да РЕФОРМИРА милицията в НРБ , трябва да започне тъкмо с премахването на всички привилегии за милицията и премахването на всичките излишни служби от милицията, и даже пълното ОТДЕЛЯНЕ на милицията от МВР, за да може да се трансформира най-накрая в полиция. Но едва ли това може да се случи , след като дори в “мотивите” за поредният фейк-вот на ()доверие се вижда ,че няма никаква разлика между БКП и нейния клонинг – ГЕРБ.

 • Денисс - 11:00, 21 юни

  Пак ни извъртяха!Това е!На братята се наведохме,както винаги безплатно,а гърците ги оправиха дългосрочно!И нас и нас,ама нейсе по-късно ще ни заболи.Щото наще политици след години разбират какъв са го яли!Ада видиме сега с Меркел и мигрантите бай Пу.ьо как ще се оправя?

Напиши коментар

Коментари