вторник, 10 юли 2018, 18:00 ч.

Само в BNews

Цачева и В. Радев – от глупав по-глупав! Или как се ИЗДЪНИХА „рожбите“ на Борисов покрай 72-годишния дядо-беглец!

BNews.bg

Цачева и В. Радев – от глупав по-глупав! Или как се ИЗДЪНИХА „рожбите“ на Борисов покрай  72-годишния дядо-беглец!

Институциите са на път да те накарат да смяташ, че са избирани по… тъпота (пишат потребители в мрежата).

Причината – „хвалбата“ на МВР, че хванали…. След 3 години избягал затворник. Обърнете внимание – 72-годишен дядо, който е болен.

По-рано медията ни писа, че софиянецът, който е бил обявен за издирване след бягството, е открит в бившето ТКЗС на град Долна баня. Мъжът е осъден за убийство в Холандия и е прехвърлен в наш затвор, откъдето е избягал преди три години.

В края на работния ден, да не останат и те без участие, от ПР отдела на Цецка Цачева пускат информация до медиите:

По повод запитване от медиите относно информация, че полицаи от РПУ-Костенец са задържали 72-годишен мъж, избягал от затвора през 2015 година, Пресцентърът на Министерството на правосъдието прави следното уточнение: Лицето, заловено от органите на реда на 6 юли т.г. в Костенец, е било в прекъсване на наказанието лишаване от свобода за срок от три месеца – от 21.10.2014 г. до 21.01.2015 г. , след което не се е завърнал обратно в затвора. Основанието за прекъсването на изпълнението, което се разпорежда от окръжния прокурор по местоизтърпяване на присъдата, е за тежко заболяване на осъдения. Към днешна дата лицето е приведено за доизтърпяване на присъдата в затвора-София.“

И сега – да се смееш ли, да плачеш ли? Що за система, що за управление? Първо Радев се хвали за абсурден случай, че след няколко си години - хванали дядото беглец, а сега и Цачева, за да покаже активност, си признава, че не са си свършили работата. Поредният, който „изигра“ и системата и държавата – 72-годипният дядо убиец, болният от ТКЗС-то на Долна баня.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ?! - 12:26, 11 юли

    Някой може ли да ме светне жената на снимката с какво се препитава понастоящем?!

  • ла ком гъз - 20:58, 10 юли

    Козата иска пръч,а тия двамата-пръчка.Яка тояга.

  • RR - 18:14, 10 юли

    Ако това са министри,то има ли Българин който да не претендира за МИНИСТЪР-всеки го маже.Дядо ми казваше "И аз го мога,и тате го може но....Козата си иска ПРЪЧ"

Напиши коментар

Коментари