сряда, 11 юли 2018, 17:00 ч.

Посякоха ги брутално

Чашата им преля! БСП дава на съд концесията за летище "София"!

BNews.bg

Чашата им преля! БСП дава на съд концесията за летище "София"!

Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения отхвърли предложението на БСП за прекратяване на концесията на Летище София.

Обидени от незаинтересоваността на мнозинството и тяхното безхаберие, от БСП заявиха, че ще обжалват във Върховния административен съд отказа на правителството да предостави на парламента информация за условията за концесията. 

Мнозинството не се съобразява с ничии интереси и предложения и действа само по своите планове.

Припомняме ви позицията на БСП, относно концесията на летище "София", която те продължават да защитават:

БСП е против концесията на Летище София. Това обяви на брифинг в парламента Герги Свиленски. Поводът за изразеното становище е вчерашното решение за даване старт за втори път на концесията.

Свиленски посочи, че Летището е най-печелившото българско дружество и няма защо да се дава на концесия. По думите му всички ще бъдат изненадани от параметрите на концесията. Свиленски коментира, че точката е вкарана като извънредна на заседанието на МС. Летище София е обект от национална сигурност, припомни още депутатът.


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари