сряда, 11 юли 2018, 19:33 ч.

Обет

Босия ЗАПЛАШИ: Ще стигна до края!

BNews.bg

Босия ЗАПЛАШИ: Ще стигна до края!

Николай Колев-Босия, който гладува вече близо месец, отвърна на обвиненията на зам.министърът на транспорта Ангел Попов, който твърдеше, че общественикът така и не е предоставил документи за евентуални нарушения по продажби на шофьорски книжки в администрацията на министерството.  Колев се появи в телевизия "Европа" с пет-шест папки с документи за подобни случаи, като наблегна на казуса с Ивайло Манолов, който е възстановен на работа в "Автомобилна администрация", след като години по-рано бе уволнен години по-рано заради схема с продажба на шофьорски книжки. "Изумително е, че от министерството искат от мен тези документи, при положение, че аз съм ги вземал от самото министерство", заяви Колев.

Босия отново заяви, че оставката на Московски и разтурването на Народното събрание, е единственото нещо, което ще го спре да гладува.

"Аз ще стигна до края. Аз съм дал обет на децата си. Който разубеди Нютон и го накара да повярва, че законът на гравитацията не важи, да дойде и тогава да ме разубеди и мен. Кой от тях, хората във властта, струва ей толкова като морал и като човек, че да ме разубеди. Аз не съм ренегат, не съм отстъпник, не мога да дам заден ход. Аз искам да се създаде общество с ценности: те са вяра, чест, достойнство, състрадение и солидарност. Това ще отнеме поколения, но трябва да се започне от някъде", заяви Босия.  Той допълни, че няколко депутати са му казали, че ще го поканят да говори пред парламентарните им групи, но все още не са го направили.  "Питах го Геле Линейката (прякора на зам.министъра, бел.ред) - подсъдим ли си? А той мълчи. Пак го питам - подсъдим ли си? Мълчи. Този човек е назначен за зам.-министър, докато е следствен, защо? Питам и премиера Борисов - защо го е назначил? Незабавно при следствие трябва да излезе в неплатен отпуск най-малкото", каза още Босия, съобщи actualno.com

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ==> патоанатом - 11:07, 12 юли

    Тези, на които би направил услугата, не бих ги нарекъл хора.

  • Бай генчо - 07:50, 12 юли

    PАтотоанато,м ти си антибългарин.

  • патоанатом - 22:25, 11 юли

    Ми той края е в моргата бе!... давай!... ша направиш услуга на много хора... малоумник...

Напиши коментар

Коментари