четвъртък, 12 юли 2018, 11:00 ч.

Против геноцида

Българите в чужбина продължават протестите срещу Борисов, този път излизат на 15 юли на жълтите павета!

BNews.bg

Българите в чужбина продължават протестите срещу Борисов, този път излизат на 15 юли на жълтите павета!

Българи от всички краища на света и България се обединиха спонтанно във Фейсбук групата – „Против геноцида на Борисов и всички досегашни управляващи мафии“ и стартираха поредица от протести в България и по света на 30-ти юни 2018.

След тази инициатива организаторите предвиждат протест и в България. Вижте какво написаха те във фейсбук групата:

"СЛЕДВА НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ В БЪЛГАРИЯ НА 15-ТИ ЮЛИ, 12:00ч пред Парламента в София, пред кметствата и общините във всеки град и всяко село в България.

ПАРАЛЕЛНО ПРЕД ВСИЧКИ ПОСОЛСТВА ПО СВЕТА И ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ, В КОИТО ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ НА 15-ТИ ЮЛИ ОТ 11:00ч МЕСТНО ВРЕМЕ СЪНАРОДНИЦИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗАТ НА ПРОТЕСТИ!

„НЕ ЧАКАЙТЕ ЛИДЕРИ И ВОДАЧИ!

НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ДА ВИ ПОВЕДЕ!

НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ДА ВИ ПЛАТИ!

САМООРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ КАТО СВОБОДНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ОТХВЪРЛЕТЕ РОБСТВОТО НА ГЕРБ И БОРИСОВ!

ВСИЧКИ ПО ГРАДОВЕ И СЕЛА ПРЕД КМЕТСТВАТА И ОБЩИНИТЕ ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ!

ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ В СОФИЯ!

СПОМЕНЕТЕ СИ ЗА 20013-ТА
 

МОЖЕМ ДА ГО ПОВТОРИМ ОТНОВО!

ТОЗИ ПЪТ – СЪД И ЗАТВОР ЗА ВИНОВНИТЕ!

ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ И ЗА ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВНИЦИ, ГРАБИТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

САМИ СТЕ! НЯМА НИКОЙ ДА ВИ ПОВЕДЕ! ИЗЛЕЗТЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО В ТОЗИ ДЕН И ЧАСТ И ПОИСКАЙТЕ ОСТАВКАТА НА ЛИДЕРА НА ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ – БОЙКО БОРИСОВ!“

В интеренет върви и петиция, която обещават да представят пред европарламента в Брюксел през есента. Ето какво са написали част от подписалите я 830 души, засега:

Лондон

"Mi pisna da vijdam gibelta na Bulgaria"
"Не харесвам управлението на държавата ни .... поради тази причина я напуснах условията за живот на младите и старите не съвпадат с живота в чуждата държава ... в собствената си държава нямаме гласност а в чуждата ни изслушват ...!!!"

Брюксел

"ББ е основна причина да не искам да се върна в България!"
"Брюксел от хубаво не съм напуснал родината си,понякога ме е срам да се нарека Българин заради такива продажници"

Осло

"Podpisvam za6toto edin bodigard bez obrazuvanie i cradec i izmamnik prodaden jalik i t.natatık"

Италия

"Защото не може да има пари за парламента ,за коли а да няма пари за всичко останало най важно за един човек ,Здраве и да има какво да яде!"

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • BgWC - 11:31, 13 юли

  Проблемът не са тъпата и ленива Тиква и тъпата герберастка банда, а тези които стоят и зад нея, и зад останалите т.нар. парламентарно представени парти, а именно САРАЙСКО-БИБЛИОТЕКАРСКАТА ШАЙКА (="KOЙ?") - изчадие на зловещата БКП-ДС. Така че ние, недоволните от СТАТУКВОТО, трябва първо да сме наясно не кого ще сваляме и кого ще обявим за нов месия, а около какви идеи ще се обединим, защото силата на ШАЙКАТА е в това, че е обединена около краденето и руското посолство. 3aтoвa българските патриоти и светли умове са на ход! За швейцарци на Балканите не ставаме, но от балтийските бивши съветски републики или братска Хърватия можем да се поучим доста.

 • СУДЖУКоваТА (д)Еформация - 13:23, 12 юли

  Г.Котев дoказва, че цените на ел.енергията трябваше да ПАДНАТ с до 10% от 1 юли, ….а вместо това ТИКВОкожият вождь винету ги повиши с 2%. От тези данни се вижда също така, че само 15% от ЦЯЛАТА ел.ектроенергия от сега действащата АЕЦ Козлодуй отива за битовите потpебители, от което следва че ОГРОМНА част от по-евтината еленергия от атомната централа се изнася от “приближени другари” и те печелят от това. Това също така показва, че НЯМА нужда от НОВА ядрена централа, след като само 15% от АЕЦ-Козлодуй се ползва от българите, а другата част се изнася… Както се вижда, ТИКВОкожият мутромилиционер е повишил цената на еленергията от слънчевите и вятърните централи, макар че в световен мащаб цените от слънчевите и ветроцентралите са под 10ст./кВтч . Докато в НРБ слънчевите централи получават “дотации” от 41ст./кВтч., а вятърните от около 20ст./кВтч. И “дотациите” са се повишили спрямо миналата година. Явно няма смисъл да гадаем защо вождь все още раздава “дотации” за слънчевите и вятърните централи и защо тези “дотации” са 2-4 пъти по-високи от нормалните световни цени! Oбяснението на тази щедрост на МУТРОкожият “вождь” (какъвто е и случаят със гинкиния ЧЕЗ!) е, че само ЛУКойл притежава слънчеви и вятърни централи, които получават 20-30% от всичките дотации за слънчевите и вятърните централи, или над 200-300 милиона “дотации”. Явно ЛУКойл не само е ТОТАЛен МОНОполист в производството на петролни горива, но вече е окупирал и повечето от възобновяемите източници, особено тези, които се “дотират” от винету. Но освен десетките милиарди от МОНОполното производство на горива и още няколкостотин милиона от слънчева и вятърна еленергия, …….сега лобисткият “войвода” – ревизоро е решил да помогне на “губещите” МОНОполисти като добави още 1 милиард приходи за ЛУКойл от фалираНите малки бензиностанции…. И въпреки всичко това ЛУКойл "няма" никакви печалби за 10 години, но за сметка на това “изнася” над 1 милион тона самолетно гориво към Гибралтар, и то все на “загуба”! В мутромилиционерският колониален бандитустан НРБ е така – ЛУКойл си има “вождь”, а в съседна Румъния е – обратното, и ЛУКойл се изнася от там… С всичко тези данни Г.Котев показва, че няма никаква нужда нито от беленския гьол, защото и сега само 15% от ядрената енергия се използва от българските потребители, а освен това Г.Котев показва и, че чрез ПОВИШАВАНЕТО на “дотациите” за слънчевата и вятърната еленергия винету ПОВИШИ и цената еленергия от 1 юли. Въпреки че цените на тези източници в световен мащаб са паднали и продължават да падат! OCTABKA!

 • 2 - 12:32, 12 юли

  И аз подкрепям ,българите в чужбина,но какво правят българите в България,защо не се организират,или са доволни ,от слънцето,не се бойте,и без него слънцето,ще изгрее над България.

 • 1 - 11:03, 12 юли

  Подкрепям протестите срещу мутро-комунистическото правителство и настоявам да се върне ИВАН КОСТОВ!

Напиши коментар

Коментари