четвъртък, 12 юли 2018, 16:01 ч.

Гърдите на раздора

Притиснаха WC министърът с бюст! Той се оплака от едрогърда журналистка!

BNews.bg

Притиснаха WC министърът с бюст! Той се оплака от едрогърда журналистка!

Валери Симеонов пристигна в парламента не за разговор с колегата си Волен Сидеров, а за да представи пред депутатите закона си за забрана на шума.

WC министърът даде за пример страни като Германия, където законите за шума след 21ч. били строги, а санкциите тежки. Стана масова практика да се сравняваме със страни с блестяща икономика, при които шума е един от малкото проблеми.

В България съвсем не е така обаче и популизмът и отчитане на някаква дейност със смешни акцийки по черноморието и столицата, са абсурдни на фона на разрухата на страната и наболелите важни проблеми. 

"Процесът на работа" и представянето на закона вървеше гладко, докато Валери Симеонов не възроптя срещу пищна журналистка.

Симеонов се оплака от натиск от страна на журналисти с пищни форми и се обърна към една от журналистките:

 „Много ви моля, престанете да ме тормозите! В момента ме натискате с бюста си! Не ми е удобно!“

Да очакваме ли предложение за нов закон, който забранява на дамите, надарени от природата да практикуват журналистическа професия и такива да бъдат санкционирани, пречейки на държавниците да вършат работата си? 

Неоправданият Симеонов стана жертва на едрогърда репортерка и проплака като малко дете! Всеки здравомислещ мъж би бил предоволен от гледката пред себе си, докато нашето вице хленчеше неутешимо! 

Имаме ли повод да се съмняваме в сексуалната ориентация на Валерко, можем само да гадаем.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари