четвъртък, 12 юли 2018, 17:00 ч.

Само в Bnews

КАК ХРАНИМ ДЕЦАТА СИ? Трябва ли да стане най лошото , за да изразим гражданската си позиция и да спрем нехайството на държавата?!

BNews.bg

КАК ХРАНИМ ДЕЦАТА СИ? Трябва ли да стане най лошото , за да изразим гражданската си позиция и да спрем нехайството на държавата?!

През 2015 с посредством документална измама съм отстранен от компанията, в която притежавах 50% дял.

Днес във Фейсбук Любомир Карадимов ни изпрати свой коментар.Той идва по повод поредното безхаберие на управниците на българската държава. Вижте какво ни написа той! 

* публикуваме без редакторска намеса 

Здравейте Родители, Да се представя Казвам се Любомир Карадимов 43г. и се занимавам с детско и здравословно хранене от 2001 год., първо като служител в детска кухня, а от 2009 като собственик в подобен кетерин. През 2015 с посредством документална измама съм отстранен от компанията, в която притежавах 50% дял.

След този тежък инцидент за мен, напускам страната със семейството си и се установявам в Германия. На темата и повода за това обръщение На територията на София има три кухни,които си позволяват да НЕ СПАЗВАТ законите и практиките за детско хранене, а те са ЯН БИБИЯН, ХЕР БЕБЕ и ВЪЛШЕБНИК. В какво се свързва нарушението Въпросните собственици на тези компаний с цел облагодетелстване и увеличаване на печалбите си , си позволяват да предлагат храна на клиентите си от предходния ден, което противоречи на наредба 6 на МС от 2011г.

Внимание, говорим освен за здравословно и безопастно хранене на децата ни !!!!!! Трябва ли да стане най лошото , за да изразим гражданската си позиция и да спрем това. За да не бъда голословен ще копирам, част от Наредба 6 на МС от 2011 НАРЕДБА 6 от 10.08.2011 г. за здравословно хранене на децата .....

Чл. 7. Не се допуска използването и предлагането на храна , приготвена и останала от предишния ден Ако искате още деца за България, ако искате младите да останат да работят тук, ако милеете за България Трябва да спре това и да изразите своето мнение НЕЗАБАВНО.
 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари