петък, 13 юли 2018, 23:43 ч.

Само в Bnews!

Евтаназията на добитък- план за обезлюдяване на градове и села! Къде са веганите? Къде са защитниците на животни?

BNews.bg

Евтаназията на добитък- план за обезлюдяване на  градове и села! Къде са веганите? Къде са защитниците на животни?

Евтаназията на добитък продължава и хората ридаят безутешно, въпреки че източникът на заразата все още не е категорично установен.

Полицаи барикадират части имоти и не допускат собствениците им в тях. 

Днес трогателна снимка на възрастна жена обикаля социалните мрежи и предизвиква гневни коментари, а описанието към нея е на фотографът, който я е заснел:

"...баба Дора...от няколко дена плаче, не може да спре... и утре ще плаче...може би за последно. Живее с 30-те си козички и още толкова ярета, всички си имат имена. Това са децата ѝ...не спира да им говори, за тях живее, с тях става и с тях ляга...тази нощ за последно...утре ще бъдат евтанизирани...всичките около 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От утре баба Дора ще е празна...
Толкова болка, сълзи и мъка видях днес...най трудната ми снимка...баба Дора искаше да я снимам...плаках..", пише Даниел Стефанов.

"Здрави животни евтаназират ...мамицата ви долна ..опряхте до козичките и овцете на старите хора по селата в този регион. Изроди еврогейски...с измислени тестове. И едно време е имало болести по животните, но хора не са измирали, а сега избиват здрави животни превантивно. Не вярвайте на измислените тестове. Нарочно избиват всичко. Тук трябва да е опразнена територия по възможност без имоти и препитание, само консуматори плащащи високи данъци им трябват. Линч и Съд за ГЕРБ. Оставка!", пише друг потребител.

Ние от БиНюз питаме: Къде са веганите, които така ожесточено протестират срещу убийството на животни? Отговорът: Евтаназията на животни е проект на Сорос, каквито всъщност са и въпросните вегани, които прибират немалка сума пари за нашумелите си напоследък прояви на "загриженост". Хайде стига вече! Къде сте сега? Защо мълчите? С колко пари запушиха лакомите ви тревопасни усти?

Къде са защитниците на животни? Защо се правите на заспали?

Цялата грозна картинка около евтаназиите е целенасочена и се прави напълно съзнателно. Целта е да се унищожи поминъка на хората. Тези отрудени хорица, които си имат само това и разчитат на него да оцелеят.

В измислената ни псевдо държава са намерили начин с много труд и пот да изкарват прехраната си, но някой е решил, че те не заслужават да са живи и да съществуват. Поминъкът им ще бъде унищожен, а те ще бъдат принудени да напуснат България, продавайки имотите си на безценица.

Всички знаем, че в региона и не само бяха унищожени всички предприятия и няма друг начин да свържеш двата края.  

Нарочно се пускат заразени животни през границата ни с Турция, така покрай тях ще бъдат избити и напълно здравите, като обезлюдените райони ще бъдат заселени с бежанци. Същите тези афганистанци, пакистанци и т.н., които нашият премиер услужливо ще настани.

Държавата е мащеха за българите. Какво доживяхме, драги сънародници? Да ни принуждават насила да напускаме страната си, за да заселят в нея чужди нам народи със съмнително потекло. 

Как да помогнем и можем ли? Задайте си въпроса можем ли да избършем сълзите на горките хора?

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • разплакна - 16:26, 14 юли

    Хора, какво още трябва да ни се случи?!!! Убиват поминъка на нашите сънародници!!! Наш ред е !!!! На разплаканите, на сакатите, на бедните!!!! "Красивите" и "Умните" ни съсипаха живота!!! НАШ РЕД Е !! На грозните!! НЯМАМЕ КАКВО ДА ГУБИМ!!!! Вдигаме ли се ?!!! ВРЕМЕ Е !!!!!

Напиши коментар

Коментари