събота, 14 юли 2018, 3:05 ч.

Лява ръка, десен джоб- запазена марка на "ГРОБ"

ГЕРБ НЕ СПИРА ДА КРАДЕ! Зала за 10 милиона излезе 50 и продължава да расте!

BNews.bg

ГЕРБ НЕ СПИРА ДА КРАДЕ! Зала за 10 милиона излезе 50 и продължава да расте!

Според официалните данни на Община Пловдив, спортна зала „Колодрума“ струва 50 млн. лв., но през по-голямата част от времето залата стои заключена и е неизползвана. Първоначалните сметки сочеха сумата от 10 млн. лева, като необходими за изграждането на залата.

Разликата, напълнила джоба на кметът Иван Тотев, представляващ ПП "ГЕРБ", очевидно не е била достатъчна и задоволителна за алчните му претенции. 

Днес стана ясно, че Община Пловдив ще даде 954 000 лева с ДДС за доосветяване на залата. Това са разбра от удобното понятие "обществената поръчка", обявена от местата управа.

Според тях, уж обществената поръчка е разделена на две особени позиции:

924 000 лева за попълване на вече съществуващата система за осветление и 30 000 лева за упражняване на строителен надзор и инвеститорски контрол.

Поръчката в общ вид предвижда демонтаж и монтаж на съществуващо осветление. Логика?

Очевидно залата не се използва, но продължава да харчи общински пари за поддръжка, която така и не се осъществява и единственото ново, което се появява в нея е прах и паяжини. 

Докога ГЕРБ и Тотев в частност ще продължат да грабят и колко още пари ще трябва да източат, за да се задоволи глада на лакомите хрантутници? Докога ще толерираме безнаказаност на безмерна наглост като тази, която съвсем не е прецедент, особено що се отнася до ГЕРБ? 

Тотев в момента се очертава като един от най-крупните олигарси през последните години в България. Семейството му притежава огромен хотел на девет етажа, бизнесцентър до хотела, огромна къща в центъра, вила в Белащица и имоти в Гърция.

Информация за нередности около дейността на градоначалника има не от вчера. В тази връзкa интересно разследване направиха журналистите от ТВ7 от 2013 г,  но видими последствия нямаше.

Аз мълча, Ти мълчиш, Той/Тя/То мълчи, Те крадат! 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари