понеделник, 16 юли 2018, 9:30 ч.

Решено на закрито заседание

Новият шеф на разузнаването е ...Атанас Атанасов

BNews.bg

Новият шеф на разузнаването е ...Атанас Атанасов

Снимка: Фрогнюз

Атанас Атанасов ще бъде новият шеф на разузнаването, научи "Дарик". Досегашният заместник-председател на Държавна агенция "Разузнаване" ще замени Драгомир Димитров.

Припомняме, че досегашният шеф на разузнаването става генерален консул в Мюнхен.

Решението за рокадата беше взето на закрито правителствено заседание на 11 юли и предложението е изпратено за съгласуване на президента Румен Радев.

48-годишният Атанас Атанасов е завършил военното училище във Велико Търново и следдипломна квалификация по международни икономически отношения в Университета за архитектура, строителство и геодезия.

Започва кариерата си през 1994 година в служба "Защита на средствата за връзка" във вътрешното министерство и последователно се издига от оперативен служител-разузнавач до директор на дирекция преди да стане заместник на Драгомир Димитров през април тази година. Говори гръцки и английски, ползва сърбохърватски и руски.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари