понеделник, 16 юли 2018, 15:33 ч.

Никой не иска Шишко войвода и сие…

Политическа центрофуга: СДС пристава на агентурните ПатрЕоти! Знакова фигура хвърли оставка от сините редици!

BNews.bg

Политическа центрофуга: СДС пристава на агентурните ПатрЕоти! Знакова фигура хвърли оставка от сините редици!

Политическа криза продължава да мъчи СДС. Зам.-председателят на Националния изпълнителен съвет Костадин Марков е подал оставка от поста, съобщи самият той през социалните мрежи.

Аргументите на Марков навеждат на мисълта, че този акт е предизвикан в следствие на планирано обединяване с ПотрЕотите, които народът все по-настървено отхвърля, оплюва и мрази. С този план може да се обясни и масовото напускане на редиците на СДС. Никой не желае да се коалира с псевдо патриотите, които по най-нагъл и брутален начин излъгаха българския народ, а сега само гледат да се облагодетелстват от властта.

Вече бившият зам.-председател на СДС очевидно не иска да бъде част от партия, която към настоящия момент е една от най-мразените и се крепи на косъм. Междуличностните битки в ПФ са на път да разбият и по-голямата коалиция с ГЕРБ, което мигновено ще доведе и до нови избори.

Ето какво пише Марков:

„Реших да използвам социалната мрежа за да съобщя на моите приятели в СДС едно мое важно решение. Подавам оставка от поста зам. председател на СДС. Благодаря на всички, които ме подкрепихте на последната конференция. Аргументите ми са морални и политически. Аз бях от тези, които искаха Тони Койчев да е председател на съюза и не считам, че мога да се “пренастроя” за работа с друг председател. Не е и честно. От друга страна имам основание да смятам, че СДС ще бъде водено в посока заемане мястото на НФСБ в Обединени патриоти или присъединяване като четвърта партия там. Оставам член на СДС и най - вероятно на НС на СДС. Пожелавам успех на Румен Христов и новото ръководство. Ще продължа да давам всичко за СДС , но и ще се боря с всички сили срещу новия НИС, ако поведат партията в гореспоменатата посока".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мирчев - 12:24, 17 юли

    Солидарен съм!

Напиши коментар

Коментари