понеделник, 16 юли 2018, 18:36 ч.

Само в BNews

НАГЛИ МЕКЕРЕТА! Любомир Милошев от ВМРО: Кои сте вие да гледате документите? Ваши животни ли избиват?

BNews.bg

НАГЛИ МЕКЕРЕТА! Любомир Милошев от ВМРО: Кои сте вие да гледате документите? Ваши животни ли избиват?

Разгневена гражданка публикува снимки на кореспонденцията си с Николай Марков от ВМРО по повод избиването на животни и мерките, които е трябвало да се вземат много по-рано. Както можете да видите Марков отговаря на въпросите с въпрос и отправя забележки към потребителите, под претекста, че нямат право да се бъркат в тяхната работа.

Друг член на ВМРО, прояви безмерна наглост и арогантност под публикацията на дамата. Ето какво написа Любомир Милошев:

"Ние не се крием зад клавиатурите като масата коментатори."

Друг потребител отговаря на Милошев:

"Нито една проба и нито един документ не видях по нито една медия! Тук става въпрос не толкова за животните, колкото за системния геноцид над българския народ с БЯЛ ЦВЯТ НА КОЖАТА!"

Отговорът на Милошев не закъсня:

"Ма кой си ти да гледаш документи? Твоите животни ли избиват?!"

Наглецът твърди, че вчера сутринта е бил в Харманли и разбира се ние веднага ви припомняме новопристигналите “талибани” в мигрантски лагер, които евродепутатът Джамбазки удобно не видя в Харманли!

Някои дребни риби май не осъзнават, че са по-нищожни и незначителни от една убита овца и със сигурност притежават по-малко достойнство от нея. 

Зад клавиатури и абревиатури се криете вие, неуважаеми мишоци, бездарни и глупави! Криете се, когато стане напечено, но е близо денят, в който ще "изгорите". 

Друг път ще засегнем факта, че нямате нищо общо с "Вътрешната македонска революционна организация" и единственото, което правите е да петните името на дедите ни, умирали за каузата и свободата. 

Абревиатурата заслужават да носят чисти и неопетнени личности, а не арогантни, алчни мекерета и чужди подлоги! 

БиНюз продължава да следи случая с нелепата наглост на патрЕотарите!

Публикуваме снимки от кореспонденцията:

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • един българин. - 19:08, 17 юли

  А бе защо се правите на луди? Или просто жълта медия.

 • 1 - 13:33, 17 юли

  Дичо,той е един сульо.

 • Васил - 13:12, 17 юли

  Тия не могат все още да асимилират какъв таралеж си сложиха в гащите е избиването на здрави животни. Тепърва ще им се изяснява ама по начин дето няма да им хареса - халал да им е.

 • Дичо - 12:14, 17 юли

  A кой си ти, Милошев? Днес те има, утре те няма! Щом не си съпричастен към съдбата на страдащите, що щеш при управляващите?

Напиши коментар

Коментари