неделя, 22 юли 2018, 15:55 ч.

АФЕРА :

С ТАЗИ „ВИЗИЯ“ ИЗБОРИ НЯМА ДА СЕ СПЕЧЕЛЯТ. Корнелия все по- сама. Андрей Райчев и Живко Георгиев да бяха написали първо “Визия за БСП ”

BNews.bg

С ТАЗИ „ВИЗИЯ“ ИЗБОРИ НЯМА ДА СЕ СПЕЧЕЛЯТ. Корнелия все по- сама. Андрей Райчев и Живко Георгиев да бяха написали първо “Визия за БСП ”

А сега конфиденциалната информация: Опозицията на Корнелия Нинова, след вчера, започва да се консолидира.

Минах Визията на БСП по диагонал. Програма, която не започва с разказване на историята на страната през последните 3-4-5 десетилетия с анализ на причините, довели ни до сегашното положение и с разкриване на някои непопулярни истини, е спунк. Твърде е блудкава и повърхностна тази Визия, за да развълнува някого. Бюрократичното монотоние, с което се описва трудното положение на страната ни, няма как да породи емоция. С тази Визия избори няма да се спечелят.

Георги Дренчев:

„БСП вече не иска евро и плосък данък“

Няма такава ретроградност, ако наистина, на тази ѝ се предостави власт, България ще измине няколкото крачки, които още я държат при белите държави и ще се прегърне с третия свят завинаги. Опасявам се, че ‘визия за българия’, ще доведе до визи за българите.

упорството на нинова, удължава агонията на борисов.

#визиязабългария

Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/:

„Важно! БСП представя нов проект, с който ще спасява държавата! Нинова призова всички, които не се страхуват, да се включат“

Ноторно известно е, че не се страхувам! Ама се срамувам, затова ще се въздържа!

От времето на бай Тошо не е имало парламент без опозиция, сега му дайде пак времето!

АФЕРА:

Според брилянтни източници на АФЕРА, Андрей Райчев и Живко Георгиев са автори на „Визия за България“, текст, прочетен от Корнелия Нинова.

„Визия за България“ – хубаво, ама някой изобщо има ли хабер, че няма „Визия за БСП“ и ако първо ще оправят за пореден път България, този път окончателно срутена от управляващата мафия, не е ли по-сериозно първо да си оправи „визията“ самата БСП?!

А сега конфиденциалната информация: Опозицията на Корнелия Нинова, след вчера, започва да се консолидира. От АФЕРА  само ще научите, че Драгомир Стойнев е поредният , който вече е аут от близкия кръг на Корнелия Нинова, заради това, че „подавал инфо на враговете и“.

Близко до Корнелия Нинова са останали петима, начело с пиарката и Бояна Бозаджиева, Кирил Добрев, Деница Златева, която обаче всеки момент може да направи завой, и шефа на кабинета и Асен.

Все по-сама е Корнелия Нинова в БСП и все по-ясно става, че липсва каквато и да е „визия“ за РЕАЛНА И ИСТИНСКА, А НЕ МЕНТЕ, „борба с паралелната държава“.

Afera.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари