петък, 10 август 2018, 9:10 ч.

Подигравка с народа

ТОТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Две бурканчета нашенска лютеница за паунд в английски супермаркет, в България - 4 лева

BNews.bg

ТОТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Две бурканчета нашенска лютеница за паунд в английски супермаркет, в България - 4 лева

Българска лютеница се продава на половин цена в Обединеното кралство, алармират нашенци, живеещи на Острова. В английски супермаркет обявената цена е 1 паунд за две бурканчета "Дерони" от 520 гр. Ако обърнем валутата в левове, цената на два буркана от традиционната лютеница е 2,22 лв.

Същата лютеница в България се продава на цени между 4 и 5 лв на разфасовка. 

Oчевидно според някой българинът, за който статистиката показва, че е най-бедният европеец, може да си позволи да двойни и тройни цени за хранителни стоки, за разлика от англичанина.   

Постът предизвика лавина от коментари. 

.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Вън от България! - 19:42, 10 авг.

  През април 1922 Ал. Стамболийски /колкото и да не го харесвам/ изгонва в Сърбия около 30 000 руснаци от армията на ген. Пьотр Врангел /1878-1928/. Защото са представлявали опасност за разоръжената в Ньой България. А сегашните 500 000 граждани на вражеска и агресивна Русия не представляват ли опасност? С анклавите си, с пристанището си в Росенец /скоро бургазлия ми разказа, че руски кораби там товарят и разтоварват и никой не знае какво/, с паравоенните формирования, които създават, с руските си знамена и господарското си държание… Милиардите данъци, които Лукойл HE плаща тук, са най-малката беда, както се казва. За това трябва да се говори и да се пише! Вън от България!

 • манипулатори - 19:28, 10 авг.

  Всичко това е вследствие от системата за данъци. а защо не пишете че кутийка цигари PallMall, която тук е 5,20 лева в Англия е 7 паунда? Рениии, къде сиии?

 • манипулатори - 19:27, 10 авг.

  Всичко това е вследствие от системата за данъци. а защо не пишете че кутийка цигари PallMall, която тук е 5,20 в Англия е 7 паунда?

 • 1 - 14:47, 10 авг.

  Не безобразие,а българска работа.А някой,знае ли,колко пари внася този производител,в партийната касичка.

Напиши коментар

Коментари