петък, 10 август 2018, 9:40 ч.

Пореден скандал

ЛОБИСТКИ ИНТЕРЕСИ ПАК ПРОБИХА ПАРЛАМЕНТА! Искат да забранят на фитнес инструкторите да изготвят хранителни режим!

BNews.bg

ЛОБИСТКИ ИНТЕРЕСИ ПАК ПРОБИХА ПАРЛАМЕНТА!  Искат да забранят на фитнес инструкторите да изготвят хранителни режим!

Искат да забранят на фитнес инструкторите да изготвят хранителен режим!
Свърх пълни лелички и чичковци искат да държат монопол върху диетите и хранителните режими, които да прилага човек. За целта е подготвен законопроект, чрез който се цели
да бъде забранено на фитнес инструктурите да изготвят хранителен режим за извайване на красиво тяло.

Според диетолозите това трябва да се прави само от лекар диетолог. Фитнес инструктурите обаче твърдят, че дори и да бъде приет новият законопроект, той няма да бъде спазван от младите хора, които търсят именно фитнес инструктурите в залите, за да им изготвят съответния хранителен режим.

Голяма част от фитнес инструктурите притежават сертификати за придобита квалификация, които обаче лекарите диетолози не признават, тъй като според тях само лекар диетолог е редно да изготвя хранителен режим.

От законопроекта ясно се вижда целта за прокарване на лобистки интереси, но по-тъжното е, че ако бъде приет този законопроект ще изгони младите от залите, а голяма част от фитнес инструктурите ще трябва да работят в нарушение, което ще ги поставя и в непрекъсната зависимост, водеща до корупция.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари