неделя, 19 август 2018, 10:20 ч.

Мерки за сигурност

АКЦИЯ! В Румъния погват пияните шофьори

BNews.bg

АКЦИЯ! В Румъния погват пияните шофьори

Обмисля се възможността тези, които са убили хора по време на шофиране под влияние на алкохол или са карали без книжка, да влизат в затвора.

В Румъния погват пияните шофьори, съобщават местни издания.

За целта се готви промяна в Наказателния кодекс, която ще увеличи наказанията за убийство в случай на автомобилни произшествия, причинени от пияни шофьори или хора, които карат без книжки.

Обмисля се възможността тези, които са убили хора по време на шофиране под влияние на алкохол или са карали без книжка, да влизат в затвора. Подобна разпоредба в закона, съчетана с медийна кампания, може да спаси стотици човешки живот всяка година.

Броят на автомобилните злополуки, причинени от пияни шофьори или шофьори, които дори нямат книжки, се е увеличил в последно време.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари