неделя, 19 август 2018, 13:49 ч.

Комплексите не му дават мира! Вицето пак се изложи като кифладжия!

СКАНДАЛНО! WC министърчето Симеонов натиска шефа на РЗИ - Бургас, обижда журналисти, а Паздеров слуша и изпълнява покорно! (ВИДЕО)

BNews.bg

СКАНДАЛНО! WC министърчето Симеонов натиска шефа на РЗИ - Бургас, обижда журналисти, а Паздеров слуша и изпълнява покорно! (ВИДЕО)

БиНюз попадна на скандален видеоматериал, в който ясно се вижда и чува как вицето Симеонов, който вечно се бори с децибелите по морето провежда телефонен разговор с шефа на РЗИ - Бургас Георги Паздеров, в който го командва като старшина, изисквайки протоколи и вътрешна заповед за затварянето на култовото заведение "Какао Бийч". 

Припомняме ви, че емблематичното заведение "Какао бийч" отвори врати отново, след изпълнение на всички предписания от акцията "Шум" на тоалетния министър Симеонов!

Популистът, криещ се зад статут на вицепремиер очевидно не е останал доволен от решението и отварянето на клуба и ще направи всичко по силите си той отново да бъде закрит, въпреки че е напълно изряден!

Във видеото Валерката обижда и журналистите, като ги нарича "нахални като мухи" и нарежда на Паздеров да бъдат "разкарани"!

Лош късмет извади WC-то като реши да се обади на шефа на РЗИ - Бургас, точно в момент, когато в неговия кабинет присъстват журналисти от ТВ "Алфа"!

По всичко личи, че затварянето на заведения и борбата с шума стоят на дневен ред при Симеонов, като той нарече този свой акт развлечение.

Най - безполезното вице отново си прави кеф... или пиар? Каквато и да е истината, очевидно е, че популистките му акции не се приемат добре от обществото и Симеонов не спира да отнася шеги, подигравки и обиди! Никой не го харесва и вече окончателно изгуби и малкото симпатизанти, които му бяха останали! Същите се подбиват с него, а той е безсилен да спре това!

Комплексите са нещо коварно и може би това е способът, който е намерил Валерката, за да се отърве от своите. Затваряйки напълно изрядни заведения, вероятно се чувства силен и властен, какъвто никога не е бил. 

Зад фасадата на безкомпромисен видепремиер, стои поредното мише сърце, водено на конци от господарите си, силно комплексирано и смачкано от живота и личните си неудачи! 

Остава само да следим развоя на нещата и да се забавляваме с ежедневните издънки на въпросния, който цяла България вече окачестви като "палячо".

Кой те приема на сериозно, Валери? Кого плашиш? 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари