понеделник, 20 август 2018, 9:41 ч.

Не ги допуснаха до официалните гости

ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В BNEWS! Пияни ли са били Валери Симеонов и депутата Касабов на Петрова нива?

BNews.bg

ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В BNEWS! Пияни ли са били Валери Симеонов и депутата Касабов на Петрова нива?

Каква е причината обаче гардовете на НСО да не допуснат Симеонов и Касабов до официалните гости?

 Както вече стана известно охраната на НСО не е допуснала вицепремиерът Валери Симеонов и депутата Валентин Касабов до официалната ложа на Петрова нива, където се отбелязва  115-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. Каква е причината обаче гардовете на НСО да не допуснат Симеонов и Касабов до официалните гости?

Едва ли версията, че не са разпознати от НСО е достоворна и някой ще ѝ повярва! Много по вероятно е двамата политици да са били във видимо нетрезво състояние, което да е накарало охраната от НСО да  реагира по този начин. 

Според медиите Симеонов и Касабов били дошли на мероприятието директно от  Жеравна, където пък се провежда Фестивалът на носията, напълно е възможно, след като беше освиркан от публиката тоалетния министър и неговия съратник да са удавили мъката в алкохол. Друга вероятна причина е гардовете на НСО, просто да са решили, че лъжепатриоти не могат да почитат жертвите и героите от  Илинденско-Преображенското въстание.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 13:08, 20 авг.

    те са терористи,нямат право да са на трибуната.

Напиши коментар

Коментари