вторник, 21 август 2018, 12:01 ч.

Само в Bnews

Бареков: Изгонената шефка от КФН - без ден трудов стаж в застраховането! Новата шефка на Търговския регистър - сменила няколко висши държавни поста, въпреки младостта и липсата на опит!

BNews.bg

Бареков: Изгонената шефка от КФН - без ден трудов стаж в застраховането! Новата шефка на Търговския регистър - сменила няколко висши държавни поста, въпреки младостта и липсата на опит!

БиНюз попадна на размазващ коментар на Николай Бареков по повод назначението на новата шефка на фалиралия Търговски регистър, като в поста си той внася обезпокоителни разкрития и за изгонената шефка на КФН. 

Публикуваме коментара без редакторска намеса:

"Изгонената шефка от КФН стана депутат от НДСВ на 24 години. 20 години по-късно има три мандата като зам. шеф на КФН и на практика никакъв друг трудов стаж. Но минава за “най-големия специалист по застраховането”. Без ден трудов стаж в застраховането! Тази позиция е втора по доходност в държавата. Първата е на шефката на КФН някоя си Карина Караиванова. Новата шефка на фалиралия Търговски регистър е сменила за няколко години няколко висши държавни поста, въпреки младостта си и липсата на опит. Била е зам. министър и шеф на агенция, отговаряща за бизнеса. Иначе е била съдебен помощник във ВАС. Нали знаете, че това е работа за стажант-юристи? Грабежът на КТБ засегна пряко около 2 хиляди души, непряко платихме всички. Грабежът на Олимпик удари по джоба 200 хиляди души, непряко ще платим пак ние, данъкоплатците. Всички партии на прехода( НДСВ, БСП, ДПС, ГЕРБ) са гласували в парламента назначенията на Иван Искров като шеф на БНБ. Номиниран е по един път от НДСВ, после от ГЕРБ. Всички целокупно са избрали Агайн -Гури три пъти в КФН. Първият път от НДСВ, после от ГЕРБ и т.н.....Случайност? Има ли пряка връзка между изброените дотук факти?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дани - 12:36, 21 авг.

    Пълно е с калинки в управлението. Затова сме на този хал!

Напиши коментар

Коментари