четвъртък, 13 септември 2018, 18:17 ч.

Разпенен в ефир

Симеонов няма да оттегли корумпирания си зам.-министър!

BNews.bg

Симеонов няма да оттегли корумпирания си зам.-министър!

Бъркате ми в раната, направо съм бесен. Това е пряко омаскаряване от Специализираната прокуратура, която е на пряко подчинение на Сотир Цацаров. Той вместо да се разхожда из парламента, да си разрие Авгиевите обори.

Това обясни тоалетният министър и вице Валери Симеонов в студиото на БТВ.

Ангел Попов е известен със своята почтеност в този бранш. Атаката срещу него е на чисто конкурентна основа, аз още когато пристигна писмото го обясних на Борисов лично. Писмото е изпратено и до прокуратурата, обясни тоалетния министър своята версия.

На 29 март тази година, близо година след като е подаден сигнала, прокуратурата излиза с обвинителен акт. Няма свидетели, няма белязани пари. Същият прокурор, който е написал обвинителния акт, тогава е отхвърлили искането за отстраняването от длъжност. Сега имало нови обстоятелства.

Няма да го оттеглям, откъде-накъде ще го оттегля, заяви Симеонов на въпрос дали ще оттегли Попов от поста му.

„Има един човек, който е с доста сериозна слабост към алкохола, който е подал сигнал, когато Ангел Попов е назначен за зам.-министър. Март месец т.г. прокурор Илиян Лефтеров отхвърля искането за отстраняване от длъжност, защото то не отговаря на чл.69 от НПК. Шест месеца по-късно същия прокурор казва, че има нови обстоятелства и той трябва да бъде остранен от длъжност, а такива няма", коментира вицепремиерът.

Според Симеонов зам.-министърът ще бъде оправдан в съда и ще остане на поста си.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • GBrozavetrov - 17:02, 18 септ.

    Мы предлагаем тебе стать сетевым предпринимателем и построить свой бизнес в партнёрстве с компанией Herbalife. Регестрируйся сейчас! Или звони по телефону +79308033940

  • 1 - 15:34, 14 септ.

    бойко докога,ще го държиш,тоя кенеф-министер,на власт

  • GBrozavetrov - 04:11, 14 септ.

    Мы предлагаем тебе стать сетевым предпринимателем и построить свой бизнес в партнёрстве с компанией Herbalife. Регестрируйся сейчас! Или звони по телефону +79308033940

Напиши коментар

Коментари