четвъртък, 13 септември 2018, 17:51 ч.

Каза, че бил по-стар и по-мъдър от Сидеров и не познавал някои си “Ветко и Ветка"...

Симеонов заплаши Цацаров, Васил Божков и Домусчиев от студиото на бившата си изгора

BNews.bg

Симеонов заплаши Цацаров, Васил Божков и Домусчиев от студиото на бившата си изгора

След известно медийно мълчание толетният министър се завърна в ефир, в студиото на бившата си изгора Цветанка Ризова.  В баджак телевизията Симеонов започна хрисим разговор по темите с пропадналите оставки днес, но подивя когато се стигна до въпроси за неговия заместник-министър в транспортното министерство Ангел Попов, когото прокуратурата поиска да бъде отстранен от длъжност.

Това го превъзбуди да нападне директно главния прокурор Сотир Цацаров, който според него се разхождал из парламента, вместо да си гледа подопечните ида си изчисти Авгиевите обори. Не му стигна и това, но му пожела същия прокурор, който разследвал Попов, да разследва и Цацаров, и да поуска отстраняването му от длъжност по сигнал: "Тогава хубаво ли ще му е на Цацаров?", попита Симеонов водещата.

На въпрос за обвиненията на Волен Сидеров, че е съветвал Арабаджиеви, Симеонов отсече: Не познавам нито Ветко, нито Ветка, нито чалга певиците. Не е редно да опровергавам всичко по студия, ще си изясняваме със Сидеров нещата, заяви Симеонов. 

И каза още: Аз съм по-голям и по-мъдър от Сидеров, той е малко по-емоционален.

"Да не би това всичко да се прави защото изнасям факти за хазарта на Васил Божков и за  Домусчиев? Цацаров, ако някой пусне един сигнал, че някой ви е дал 8000 лева, дали Лефтеров ще ви отстрани от длъжност? Не може по голо обвинение, да се отстрани човек", каза той.

WC министърът отрече и друго обвинение от Сидеров - да е роднина с шефа на РЗИ-Бургас Георги Паздеров. Единственият му аргумент бе, че той не е от Бургас, а просто живее там. Явно роднинските връзки са само в населеното място.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ГЕРБ Е МАФИЯ - 19:10, 13 септ.

    ВАЛКАТА Е ТЪПА БУРГАСКА МЪСТИЯ!... ВЕТКО МОЖЕ ДА ГО КУПИ И ДА СИ ГО НАПРАВИ КУРВА АКО ИСКА!... ТО ВАЛКАТА И БЕЗ ТВА СИ Е КУРВА...

Напиши коментар

Коментари