петък, 14 септември 2018, 13:00 ч.

Преди началото на учебната година

Ударно пребоядисват пешеходните пътеки в Шумен

BNews.bg

Ударно пребоядисват пешеходните пътеки в Шумен

Уличната маркиравка се обновява преди първия учебен ден.

Дни преди старта на учебната година в Шумен усилено оправят уличната маркировка. Ударно се боядисват и пешеходните пътеки около училищата.

Тодор Тодоров живее на метри от едно от големите училища в Шумен и всеки ден пресича натоварения булевард. С пребоядисаната пешеходна пътека се чувства по-спокоен.  Той споделя, че на това място трудно се пресича.

Полаганата боя е от нов тип, по-устойчива е на атмосферните влияния и се вижда по-добре през нощта.

 „Ние отдавна работим по уличната маркировка и както виждате сме на финала. Почти пред всички учебни заведения са повдигнати пешеходните пътеки и са маркирани с една боя, за която ни дават гаранция за повече от година”, обясни Любомир Христов, кмет на Община Шумен.

Предстои до първия учебен ден всички пешеходни пътеки в Шумен да бъдат обновени, а до края на годината това трябва да стане и с хоризонталната маркировка в целия град.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 12 - 14:01, 14 септ.

    Според др.тодоров,пребоядисаната пешеходна пътека,е като дюнерите които ни пазят от терористи,много сме спокойни за живота си,нещастник.

  • 1 - 13:18, 14 септ.

    Ударно агент-хари,ще прибере комисионната,тоест кмета от герб-комунисти.

Напиши коментар

Коментари