неделя, 16 септември 2018, 12:01 ч.

Само в Bnews

БАРЕКОВ РАЗМАЗА незнайния Том Джунс: Една пълна отрепка, влачеща се в слуз от мръсните поръчки на гадовете, ограбили чрез крадлива и рушветчийска приватизация и фалити на банки България! Отврат и гнус!

BNews.bg

БАРЕКОВ РАЗМАЗА незнайния Том Джунс: Една пълна отрепка, влачеща се в слуз от мръсните поръчки на гадовете, ограбили чрез крадлива и рушветчийска приватизация и фалити на банки България! Отврат и гнус!

Никому неизвестният, комплексиран от собствените си неудачи журналя - драскач Том Джунс, нарече Бареков и половин милион българи "идиоти", опитвайки се да изпъкне с интелект и непримирима позиция. Уви, търсеният ефект не бе постигнат и същият претърпя жестоко поражение от хапливия език на Николай Бареков. Както знаем, евродепутатът никога не остава длъжен и "право куме в очи" даде на драскача да разбере, че шегите с българите, както и с журналисти с 25-годишна практика, не са безопасни. 

Ето какво написа Бареков в отговор на Джунс:

*публикуваме без редакторска намеса

"Някаква какавида с джендърски вид на име Том Джунс (да не се бърка с Том Джоунс и Том и Джери този анонимик във всичките му разновидности) е нарекла моята подкрепа за Унгария и правителството на Орбан в ЕП в Страсбург - подкрепа на “идиот”. Това показва дъното на всички соросоидни мишки, които обиждат и лепят медицински квалификации в кмето на “свободата на словото и Либерастията”. Нали искате свобода, бре, нали сте за пълна свобода на словото и волята? Нали затова сте “либерали”, дественици прекрасни? Защо ви дразни позицията на един български националист и патриот в Европа, чиято фамилия е клон от рода на великия български революционер и гениален поет Христо Ботев по линия на прабаба ми, племенница на неговия баща. Въпросната Том Джунс си позволява да нарече “идиот” български журналист на най-високо ниво от 25 години, български баща на трима български сина. Член на ръководството на третата по големина партия в ЕП на Консерваторите, избран на този пост с гласовете на всички британски депутати. Явно определя за идиоти половин милион българи, гласували за мен на избори и направили ме депутат в българския парламент от Пловдив и Варна, както и лидер по преференции от листата на ББЦ -ВМРО в а Европарламента. Кой е идиотът всеки може да прецени. Ще ги съдя заради България, честа ми не може да бъде засегната от подобни нискоразредни плювачи. Но ви го показвам, за да видите истинското лице на всичката соросоидна сган, която не търпи различното мнение и иска да обърне развитието на европейската цивилизация като я направи люлка на педерастията, ислямистите, бандитите и терористите. Да ни отнемат националната и родовата идентичност. Друг е въпросът, че трибуна на въпросната какавида му дава ченгето на ДС и слуга на крадливите олигарси някой си О. Стефанов от някакъв си жабешки сайт. Една пълна отрепка, влачеща се в слуз от мръсните поръчки на гадовете, ограбили чрез крадлива и рушветчийска приватизация и фалити на банки България. Отврат и гнус Презрение за подобни мръсни подмолни твари, прехранващи се с екскрементите на търтеите олигарси от Разград и Белград"


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Пешо - 16:33, 16 септ.

    За съжаление на най-видния представител на капут-журналистиката и майстор на фелациото с букет гербери - Бюрек Шушумигов Капутски, напълно съм съгласен с въпросния Том Джунс!

Напиши коментар

Коментари