понеделник, 17 септември 2018, 18:47 ч.

За непотизма по върховете ...

БАРЕКОВ: Браво на другаря Цветанов! Така се правят избори! Още съдията не е свирил мача и ГЕРБ имат милион гласа! Дори вече без да им се налага да печатат допълнителни бюлетини в Костинброд!

BNews.bg

БАРЕКОВ: Браво на другаря Цветанов! Така се правят избори! Още съдията не е свирил мача и ГЕРБ имат милион гласа! Дори вече без да им се налага да печатат допълнителни бюлетини в Костинброд!

Евродепутатът Николай Бареков направи унищожителен коментар относно шуробаджанащината във властта и по - конкретно назначаването на мъжът до Румяна Бъчварова - Росен Желязков за транспортен министър.

Ето какво пише Бареков:

*публикуваме без редакторска намеса

"Няма ли КОЙ да обясни на ГЕРБ що значи непотизъм. В техния случай още по-просташко - шуробаджанащина. Арогантна. Гаджето на шефа на кабинета на премиера Р. Бъчварова е номиниран за транспортен министър от ГЕРБ. Малка подробност е, че пътят му разчисти зетят на Бъчварова, тоест баджанак му. Още по-малка подробност е, че Росен Желязков може да разбира от печатане на фалшиви костинбродски бюлетини, но надали и от транспорт. Беше и подсъдим по темата, за да има кой да опере ужким пешкира. В ГЕРБ вече има едно семейство, овладяло три от най-сладките държавни поста - шеф на КЗК, член на Конституционния съд и депутат. Вече си имат и второ. Аристократи от нов тип. А на по-ниските етажи са стотици хиляди. Браво на другаря Цветанов. Така се правят избори. Още съдията не е свирил мача и ГЕРБ имат милион гласа. Дори вече без да им се налага да печатат допълнителни бюлетини в Костинброд."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • A1 - 22:12, 17 септ.

    Бюлетините от Костинброд са само на Бюреков в главата.

Напиши коментар

Коментари