петък, 21 септември 2018, 15:00 ч.

Напредък

Научи си урока: Борисов ще съгласува с президента кандидатурата за главен секретар на МВР

BNews.bg

Научи си урока: Борисов ще съгласува с президента кандидатурата за главен секретар на МВР

Кандидатурата за главен секретар на МВР ще бъде обсъдена първо с президента Румен Радев, заяви премиерът Бойко Борисов. При посещение си в Габрово Борисов подчерта, че ще предложи добри професионалисти, които ръководят големи структури.

“Преди каквото и име да се спомене, в удобно за него време ще го потърся, ще мотивирам кандидатурата, ще сложа няколко имена и тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни действия. Системата има нужда от професионализъм, от спокойствие. Аз съм убеден, че и той ще погледне държавнически на тази задача, така че първо с него ще го обсъдя. Човека или хората, които ще му предложа като варианти са и сега добри професионалисти, ръководят големи структури и не би трябвало някоя от тях да пробуксува, ако примерно бъде отказано съгласуване“.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 15:09, 21 септ.

    др.борисов,от бившите големи структури ли ще са ,или от настоящите.

Напиши коментар

Коментари