петък, 21 септември 2018, 16:36 ч.

Само в BNews

Бареков участва в наблюдателска мисия за президентските избори в Република Малдиви

BNews.bg

Бареков участва в наблюдателска мисия за президентските избори в Република Малдиви

Евродепутатът Николай Бареков получи поредното признание. Той се срещна  с председателя на ЦИК на Република Малдиви, където е на наблюдателска мисия в местните президентски избори.

Разговорите им са били на четири очи, за да обсъдят изборния ден и прозрачността на изборите, написа във Фейсбук евродепутатът.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Бях специален гост на мистър Ахмед Шарив, председателя на ЦИК (Elections Commission) на Република Малдиви на международната презентация на Изборите за президент на 23 септември. Имах среща с него на четири очи, за да обсъдим изборния ден и прозрачността на изборите. Изпрати специални поздрави на колегите си от ЦИК в България. Участвал съм в над десет наблюдателски мисии на всички континенти от името на ЕС и ОССЕ и опитът ми е високо ценен по света. Екипът наблюдатели в островната държава включва близо 6000 души, а групата от Европа и Азия, която водя, наброява над 200 специалисти, депутати и наблюдатели на изборния процес. Аз ще присъствам с моята група в един от най-тежките изборни райони."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дидо - 10:52, 22 септ.

    Ега ти наглостта!

Напиши коментар

Коментари