петък, 21 септември 2018, 19:40 ч.

Само в BNews

Топ политолог: Свърши плоският театър за публиката. Или тръгваме към Министерски съвет, или се връщаме в мрака на миналото

BNews.bg

Топ политолог: Свърши плоският театър за публиката. Или тръгваме към Министерски съвет, или се връщаме в мрака на миналото

Политическото жужене около Орбан и позицията на държавата, има ли я, няма ли, на думи ли е, законов акт ли е, умори слушателите и читателите. Кой лъже, кой много устат, а другият заради това не може да се ожени - за нея ли обаче, за друга ли, много не стана ясно.

Кратко, точно и ясно обаче коментира във Фейсбук  многото приказки на политиците и реалната ситуация политологът Арман Бабикян.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"На едни хора, които са на власт, и на други, които са в опозиция, им харесва Орбан и политиката му към съда, медиите и т.н. Най-после официално стана ясно, че ГЕРБ, БСП, ВМРО, Атака и подобни споделят едни и същи ценности и политика. Свърши плоският театър за публиката. Те харесват нашите пари и тези на ЕС, но не правилата, закона и свободата. Единият разтрива ушите на Живков, а другият се снима до паметника му. Единият носи кученца в Москва, а другият си открива кампанията там, а третата харесва окупираният Крим... Всички строят Белене, а после се чудим, защо си тръгват българите от тук?! Или тръгваме към Министерски съвет, или се връщаме в мрака на миналото."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 16:14, 22 септ.

    Стига аматьорщина в политиката! Иван Костов премиер и Илиян Василев президент!

  • Шани - 10:57, 22 септ.

    Невчесани мисли!

Напиши коментар

Коментари