вторник, 25 септември 2018, 14:02 ч.

Само в BNews

БАРЕКОВ: “Отличен” за Конференцията в Ню Йорк, “Много добър” за речта пред ООН и “Слаб 2” за пиарите и ехидните опоненти, които чакат САЩ да им свърши работата!

BNews.bg

БАРЕКОВ: “Отличен” за Конференцията в Ню Йорк, “Много добър” за речта пред ООН и “Слаб 2” за пиарите и ехидните опоненти, които чакат САЩ да им свърши работата!

Прословутата снимка в гръб на премиера Бойко Борисов с американския президент Доналд Тръмп коментира евродепутатът Николай Бареков, който писа оценки на конференцията, речта и ПР-ите: С едно изречение моята оценка дотук “Отличен” за Конференцията в Ню Йорк, гледах я на живо по sky news, “Много добър” за речта пред ООН и “Слаб 2” за пиарите и ехидните опоненти, които чакат САЩ да им свърши работата.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"С риск пак да ви кажа истината в очите, па ме бийте. Имам поне три снимки с Тереза Мей, Дейвид Камерън и поне 10 с Юнкер и различни, но важни президенти и премиери - в гръб. От моя гръб само очите им се виждат. Просто не съм ги публикувал и съм ги запазил за децата. Често дори протокола на тези хора въобще не си дава сметка как другите ще излязат на снимката. Какъв е проблемът, че Бойко Борисов отишъл да стисне ръката на американския президент...И аз бих направил така. Двама мъже стиснали ръце. Къде е тук компроматът? А Корнелия Нинова би прехвърлила президиума като същинска Стефка Костадинова, за да гушне Доналд Тръмп и да разправя после колко е близка със САЩ. 

За Марешки и Каракачанов даже ме е срам да си помисля, ще го олигавят. Бил съм пет пъти в Белия дом последните две години и за съжаление....САЩ си харесват Борисов и ГЕРБ. Това ли е кусурът, който намерихме. Конференцията за наркотиците е важна. Още по-интересно беше изказването в ООН. Премиерът се похвали със стартирането на преговорите по ново споразумение между ЕС и държавите от Африка, Пасифика и Карибите.

Иронията е, че съм единственият български евродепутат, който е работил за това в най-бедните държави на света като Хаити, Тимор Лесте и Гамбия, в Европарламента като член на тази престижна комисия. Тоест Борисов се похвали само с моя труд в цяла реч пред ООН, макар, че съм низвергнат и охулен в родината. Лошото е, че народът май не се вълнува от реалните проблеми на нацията и Европа, а следи пиар тактиките.

Нека от “противниковия” лагер не злобеят, защото кавгите между нашите политици на международната сцена ни излагат пред света. Казвам ви го от скромния си опит като представител на Европа в близо 80 държави по цялото земно кълбо. С едно изречение моята оценка дотук “Отличен” за Конференцията в Ню Йорк, гледах я на живо по sky news, “Много добър” за речта пред ООН и “Слаб 2” за пиарите и ехидните опоненти, които чакат САЩ да им свърши работата. А преводачката на Борисов е гениален преводач (познавам я лично) и очевидно слаб фотограф."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • дИЧО - 12:12, 04 окт.

    Бареков, умря циганката, дето те хвалеше, та се зае сам с това. Оствало на теб да разчитаме за правилна оценка и ясна представа за онова, което се случва по света.

  • Табуретков - 08:48, 26 септ.

    бюреков и ти обърна палачинката. Смрад мръсна

Напиши коментар

Коментари