вторник, 25 септември 2018, 14:50 ч.

Ад в морето

НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА КРАЙ НОС ЕМИНЕ! Изплуваха два трупа, а малко по-късно и.....

BNews.bg

НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА КРАЙ НОС ЕМИНЕ! Изплуваха два трупа, а малко по-късно и.....

Двама рибари се удавиха, а трети успя да се спаси. Инцидентът стана край нос Емине. Рибарите са влезли в морето, за да изтеглят мрежите си за паламуд, поясни БНР.

В началото морето е било спокойно, но след час силният вятър предизвикал пет бала вълнение. Винтът на лодката се заплел в мрежите. Това е най-вероятната причина за обръщане на плавателния съд, заяви кметът на Свети Влас Иван Николов.

"Излезли са, за да си издърпат мрежите. Това става след "Елените", в посока нос Емине. Двигателят на лодката отказва да работи. Вдига се голяма вълна с много силен вятър. Вълните започват да бият на борд, обръща се лодката. Единият човек се е оплел в мрежите", обясни Николов.

Другият е успял да си сложи спасителна жилетка и той е оцелял. Третият е издържал около десетина минути. Силите явно не са му стигнали и той се е удавил.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари