сряда, 26 септември 2018, 13:15 ч.

Няма дори защитни антрефилета в негова полза

Бареков: Медиите от кръга "Капитал" мълчат за двата милиона недоказани пари на протестъра министър Трайков

BNews.bg

Бареков: Медиите от кръга "Капитал" мълчат за двата милиона недоказани пари на протестъра министър Трайков

Евродепутът Николай Бареков направи гневен коментар по повод наложения запор на имуществото на бившия енергиен министър и настоящ общински съветник в София Трайчо Трайков.

Мярката на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) е заради установено несъответствие между доходите и имуществото на Трайков в размер на 2 милиона и 400 хиляди лева.

Ето и пълното съдържание на коментара на евродепутата:

"Протестърът министър от Кръга Капитал Трайчо Трайков, реформатор и енергиен бушон в кабинета на Борисов 1 - хванат по бели гащи с 2 милиона и половина недоказани пари. Само данъкът, който не е платил министърът е 250 000 лева! Да не говорим, че това са нерегламентирани доходи, вероятно корупция. Сега менторът му господин Прокопиев ще трябва да прави доста шмекерии и фокуси, за да спаси от затвора протежето си. Медиите на Капитал загадъчно мълчат. Няма дори защитни антрефилета в полза на Трайчо. Същите медии ме омаскариха, когато платих над половин милион данък през 2014, а НАП ме размаза с ревизия шест години назад за мен, семейството и невръстните ми деца. Ревизията приключи за една седмица(световен рекорд!!!), за да съвпадне с първия ден на предизборната кампания за парламент, а информацията излезе контролирано във вестниците Сега, Капитал, сайтовете Дневник и медиапул. Бях “начетен” ужким с 15 хиляди лева, за да ме изкарат едва ли не “престъпник” и крадец. Доплатих ги към платените от мен вече данъци, а сега съм на път да осъдя на последна инстанция НАП и да ми върнат надвзетите пари обратно. Но кел файда, казват турците. Целта е постигната, аз омаскарен, а ББЦ унищожена. Всичко това няма да прочетете в медиите на Кръга Капитал. Да напомня, че Трайчо беше заловен и обвинен по моя сигнал за кражбата на държавни пари от продажбата под масата на миноритарните дялове от ЕРП-тата. Тия момчета с двата милиона и половина похарчени незаконни пари явно са пипали здраво и без да се шегуват. Това е само върха на айсберга. Но....всичко се връща, а колелото се върти, уважаеми крадци с бели якички и големи омазани от плюскането лигавници."

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Петров - 16:57, 26 септ.

    За какво ,медиите ще бълват глупости.Тази агенция против корупцията с тлъстите заплати да си изпълнява задълженията и да постави това нахално ,крадливо и мънкащо джудже в затвора.Да се провери и хитреците Първанов и Плевнелиев.

Напиши коментар

Коментари