четвъртък, 11 октомври 2018, 11:59 ч.

От BLife

Гала въртяла сергия с порно и чалга

BNews.bg

Гала въртяла сергия с порно и чалга

Телевизионната водеща Гала продавала порно и чалга на пазара в родния си град Плевен, докато била студентка.

При връщането си у дома, тя била използвана от брат си за продавачка заедно с нейна приятелка, която по-късно се оженила за брата Петър. На сергията освен порно касети, имало и доста чалга, която се харчела като топъл хляб. Гала обаче понякога не продавала нарочно някоя касета, за да може да я гледа у дома след усилната работа. Петър от години живее в САЩ и Гала е признавала, че той й липсва. За последно той се върна у нас за рождения ден на майката на водещата през април тази година.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Премена Бозаджиян - 13:20, 11 окт.

    Кой ли по-добре от мен знае, че че няма лоша реклама или че през този сезон предаването "На кафе" e напълно съсипанo и никаква реклама не може да принуди нормален човек да го гледа вече. Но не понасям рекламата да почива на небивалици, каквато е тази, че Гала продавала порнокасети на сергия. Първо, Гала няма как да е работила в Плевен като студентка, при положение, че е следвала във Велико Търново (иначе става като в стария виц за братята-близнаци Благошвест и Швестослав Аргирови, единият от които роден в Пловдив, а другият в Асеновград ;-). Второ, като студентка Гала е работила като сервитьорка в сладкарница.

Напиши коментар

Коментари