сряда, 10 октомври 2018, 19:45 ч.

Само в BNews

БАРЕКОВ ГНЕВНО: До кога у нас ще има две общества? Цялата ромейска махала е прикривала убиеца умишлено!

BNews.bg

БАРЕКОВ ГНЕВНО: До кога у нас ще има две общества? Цялата ромейска махала е прикривала убиеца умишлено!

Някои премълчани моменти, макар и видими по националните баджак телевизии, в чиито репортажи цялата ромска махала като ЦРУ е наясно кой е убиецът на Виктория Маринова в Русе, не направи като че ли впечатление на МВР. Или поне си затвориха очите.

Евродепутатът Николай Бареков обаче не пропусна този моменти и попита докога в България ще имаме две общества, а ромската махала ще мълчи и ще прикрива убийци?!

*Публикуваме без редакторска намеса.

"В Германия всички говорят, че зверското убийство на Виктория в Русе, разтърсило Европа и САЩ, е извършено от “български гражданин” без да уточняват неговия произход. В ромското гето в Русе всички са знаели, че Виктория е убита от техния комшия Сайредин Северин Надеждов(?) и колко от тях са съдействали на МВР? Нула, разбира се. Цялата “ромейска” махала е прикривала убиеца умишлено, докато България стенеше от мъка за убитото момиче Виктория. Докога? Една България - две общества. Докогато няма специален закон за битовата престъпност срещу жени и деца. Докогато за определени престъпления с дивашки наклон не се предвиди смъртна присъда. Смъртната присъда съществува в много демократични държави (САЩ) и в други, в които престъпността е сведена до микроскопични размери."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари