четвъртък, 11 октомври 2018, 9:59 ч.

Ще има ли справедливост?

СЛЕД ЖЕСТОКОТО УБИЙСТВО! Северин Красимиров се изправя пред съда в Хановер

BNews.bg

СЛЕД ЖЕСТОКОТО УБИЙСТВО! Северин Красимиров се изправя пред съда в Хановер

Магистратите трябва да решат дали са налице достатъчно основания мъжът да бъде екстрадиран обратно в България.

Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова – Северин Красимиров, се изправя пред съда в германския град Хановер днес. 

Съдът трябва да прецени дали са налице достатъчно основания мъжът да бъде екстрадиран обратно в България. 

Ако германските магистрати решат това, Красимиров вероятно ще бъде върнат у нас до дни.

21-годишният русенец е познат и на германската полиция. Срещу него има заведено дело за фалшифициране на документи.

В акцията по залавянето в град Щаде, близо до Хамбург, са участвали десетки полицаи. 

У нас Красимиров ще бъде обвинен за изнасилване и убийство, извършено по особено жесток начин като го грози доживотен затвор.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Aэрофлот - 12:53, 11 окт.

    Всичко си дойде на мястото в Задунайски Милиционеристан – “извършителят” на зверството се оказа луд циганин с перманентен сексуален недоимък. Обичаен заподозрян, дето е думата. Удобно – бившия главен секретарин на милиционерите, в момента премиерин на Задунайката боко РАПОНЯ, ведно с настоящия министер на милиционерите, дето винаги си носи снимчица на путин в портофейла, също бивш главен секретарин и бивш шофьорин на бандита мето илиенски, грижливо и усърдно изпълниха “ПРИКАЗЪТ” на кумеца залатой валя ГЛИГАНА – тъй му викали още от училище. “Имаме” генетичен матрял, “самопризнания”, няма да е чудно и “видеозапис” за тамазлък да изскочи. Ма че момичето е пускало разследващи предавания за JP груп, че иде реч за ОПГ, в която като комун-милиционерски черва са оплетени ГЛИГАНА, всичките ни управляващи, които му бутат обществени поръчки, неколцина грузински руснаци с българско гражданство, наркобосът таки, дето движеше тряфика от и за рАЗИЯ – това няма значение. Нито че почеркът на убийството е рАЗИЯтско зверски. Маловажно е. Дори не се споменава. Щото не е безопасно, види се. ГЛИГАНЪТ написа до медиите, че ще използва “ВСИЧКИ СРЕДСТВА срещу разпростанителите на фалшиви новини”. Дано циганинът, съгласил се да поеме вината, да е поискал 100% авансово изплащане в злато и валута, па и някое къще на името на мама, дето работи в Германия, така ще оправдае придобивката. Иначе в пандиза ще вземе изведнъж да грипяса и без време да се пресели при жертвата. Слабата ми надеждица е, че понеже грабежът е за милиарди на евро-данъкоплатците, лъвският дял от които е отивал в рАЗИЯ, този път сценарият няма да мине.

Напиши коментар

Коментари